İnternet & Teknoloji Arkadaşlar bilgisayardan anlayan bakabilir mi? BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu bilgisayar 4 bin lira istiyor. Markası Dell. Alınır mı o fiyata? Arkadaşlar bilgisayardan anlayan bakabilir mi? Cevapla Bilgisayar Soruları Marka Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. youtube filan izler wordde yazı yazarsın başka bişey bekleme 1 3 Yorumla u tenedos +1 yıl bunlar yeter diyorsan al Yorumla BayKastamonu +1 yıl O zaman olmaz Yorumla u tenedos +1 yıl o zaman alma Yorumla
executor10 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl alınmaz pahallı 4-5 bine 3. nesil makina satıyorlar 1 1 Yorumla BayKastamonu +1 yıl Bizim burada yok, alımsatım zayıf. Bisikeltle takas etmeyi düşünüyorum ama vazgeçtim Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Çok pahalı bir fiyat kesinlikle alma derim. İşlemci çok zayıf, ram günümüz için yeterli değil en az 8 gb olmalı. 0 1 Yorumla BayKastamonu 1 yıl En az 8 olmalı tamamdır Yorumla
boristanblue Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Bende 80 yaşındaki ebemden 100 000 tl başlık parası isteyeceğim ;) 0 8 Yorumla BayKastamonu +1 yıl Çok mu istemiş Yorumla boristanblue +1 yıl Cenaze yani cok eski nesil hadi ufak capta inernet ihtiyaci icin olsa 1500 istese neyse Yorumla BayKastamonu +1 yıl Baya fark var o zaman. Kastamonuda böyle piyasa. Gerçekten buralarda biley almak çok zor ve pahalı. Bulunmuyor yani Yorumla boristanblue +1 yıl Cok ucmuslar hadi etmez ama 2 bin olsun ya abartmislar Yorumla BayKastamonu +1 yıl O zaman çok pahalı bu Yorumla boristanblue +1 yıl Kesinlikle Yorumla BayKastamonu +1 yıl Sağolasın Yorumla boristanblue +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Parayı rulo yapıp bir tarafına sokacaksa ver. Bilgisayar için değmez 0 1 Yorumla BayKastamonu +1 yıl O derece yani Yorumla
Ozan2611 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ne için alacaksın 1 2 Yorumla BayKastamonu +1 yıl Normal kullanım diyim, oyun iÇin değil. Film araştırma USB vs günlük kullanım diyim oyun harici Yorumla Ozan2611 +1 yıl Kral chrome da felan iki üç sekme açmaz aynı anda kasabilir fiyat olarak emin olamadım sen bence biraz daha araştır en az 8 gb ram olması gerekiyor artık Yorumla
Alibey2534 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Alınır 1 1 Yorumla BayKastamonu +1 yıl Günlük kullanım diyim, lazım olduğunda kullanmak istiyorum sadece. Oyun iÇin almıcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
youtube filan izler wordde yazı yazarsın başka bişey bekleme
bunlar yeter diyorsan al
O zaman olmaz
o zaman alma
alınmaz pahallı 4-5 bine 3. nesil makina satıyorlar
Bizim burada yok, alımsatım zayıf. Bisikeltle takas etmeyi düşünüyorum ama vazgeçtim
Çok pahalı bir fiyat kesinlikle alma derim. İşlemci çok zayıf, ram günümüz için yeterli değil en az 8 gb olmalı.
En az 8 olmalı tamamdır
Bende 80 yaşındaki ebemden 100 000 tl başlık parası isteyeceğim ;)
Çok mu istemiş
Cenaze yani cok eski nesil hadi ufak capta inernet ihtiyaci icin olsa 1500 istese neyse
Baya fark var o zaman. Kastamonuda böyle piyasa. Gerçekten buralarda biley almak çok zor ve pahalı. Bulunmuyor yani
Cok ucmuslar hadi etmez ama 2 bin olsun ya abartmislar
O zaman çok pahalı bu
Kesinlikle
Sağolasın
Rica ederim ne demek
Parayı rulo yapıp bir tarafına sokacaksa ver. Bilgisayar için değmez
O derece yani
pahalı alınmaz
Ne için alacaksın
Normal kullanım diyim, oyun iÇin değil. Film araştırma USB vs günlük kullanım diyim oyun harici
Kral chrome da felan iki üç sekme açmaz aynı anda kasabilir fiyat olarak emin olamadım sen bence biraz daha araştır en az 8 gb ram olması gerekiyor artık
Alınır
Günlük kullanım diyim, lazım olduğunda kullanmak istiyorum sadece. Oyun iÇin almıcam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!