İnternet & Teknoloji Bu instagram bende neden bağımlılık yapmıyor? Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu instagram bende neden bağımlılık yapmıyor? Sizde durumlar nasıl? Gündelik ortalama ne kadar giriyorsunuz az mı çok mu yoksa dengede mi? Bu instagram bende neden bağımlılık yapmıyor? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. pek bakmıyorum ama bakınca sonsuza kadar aşağı kaydırıyorum 1 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl 😀😀 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bende de yapmaz. 1 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Ne güzel
mementomori3 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bende de yapmıyor, hatta hesabım kapalı uzun süredir 1 3 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Ne güzel Yorumla mementomori3 +1 yıl E et Yorumla mementomori3 +1 yıl Evet* Yorumla
BaySade Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sana da sürekli reels gönderen akraban, kardeşin ya da sevgilin yoksa bağımlılık yapmaması normal öyle videolar atıyorlar ki modum düşüşlerdeyken bile gülebiliyorum. 0 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Yok atıyorlar ama genelde bakmıyorum Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok seyrek oda burdan tanıştığım üyelerle sesli konuşma için ınstaya geçiyoruz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şu an instagramim yokkk ve rahatim sömd 1 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Ne güzel çok iyi gayet rahatsın o zaman Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Girmiyorum artık 0 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Maşallah Yorumla
bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Haftada 2 3 kere 0 2 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Ne güzel Yorumla bussyboxxx +1 yıl Aynen bagimlilik yok öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
pek bakmıyorum ama bakınca sonsuza kadar aşağı kaydırıyorum
😀😀
Bende de yapmaz.
Ne güzel
Bende de yapmıyor, hatta hesabım kapalı uzun süredir
Ne güzel
E et
Evet*
Sana da sürekli reels gönderen akraban, kardeşin ya da sevgilin yoksa bağımlılık yapmaması normal öyle videolar atıyorlar ki modum düşüşlerdeyken bile gülebiliyorum.
Yok atıyorlar ama genelde bakmıyorum
Çok seyrek oda burdan tanıştığım üyelerle sesli konuşma için ınstaya geçiyoruz
Şu an instagramim yokkk ve rahatim sömd
Ne güzel çok iyi gayet rahatsın o zaman
hiç girmem
Ne güzel işte
Girmiyorum artık
Maşallah
Haftada 2 3 kere
Ne güzel
Aynen bagimlilik yok öyle