Hepsinin hayatı 10 numara sanki, gerçekte de öyle midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanmıyorum mutlu olan biri neden böyle bir şeye gerek görsün belki çok azı mutludur mutsuz olup sosyal medyada vakit geçirenler kendilerini mutlu gibi gösterip ezikliklerini ve eksikliklerini bu yolla tatmin eden insanlar mutlu olanlar ise egolarını şişiren boş tenekeden başka bir şey değiller
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSosyal medyada gösterilen hayatların %95'i sahte hayatlar bundan emin olabilirsin çünkü sosyal medyada kontrol insanda olduğu için taklpçilerine kendisini göstermek istediği şekilde gösterir mesela yurtdışına gider bol bol fotoğraf çekilip paylaşır halbuki 1 yılın 11 ay 3 haftasını evden işe işten eve şekilde geçirmiştir onu paylaşmaz. Hayatında ilk defa Nusret'e gider çekip paylaşır ama her gün yediği makarnayı paylaşmaz. Mutlu olduğu bir anı çekip paylaşır ama ağladığı ve depresyonds olduğu bir anını paylaşmaz vs. Sosyal medyaya inanma hatta bence hesaplarını sil ve o platformlardan kurtar kendini ve daha iyi hissedeceksin.
00 Yorumla
Değiller. Çocukluğumdan bu yana tasasız, sıkıntısız hiç bir insan tanımadım. Belli edip etmemesi ayrı bir konu.
Şahsi gözlemlerime dayanarak konuşuyorum; sosyal medyada mutluluğunu paylaşan insanlardan farklı olarak, 10/10 hayat yaşadığını gösteren insanlar ise, herkesten daha mutsuz. Ailevi sorunlar, psikolojik sorunlar, kendi içinde çözülemeyen sıkıntıların yansıması.
Sorunsuz insan yoktur.
00 Yorumla
+1 yılSanmam. Şunu tespit ettim: araba storysi atan altına mafya müziği falan atanların çok hassas sinir uçları var. Onlara en ufak eleştiri yapsan parlayacak tipler, seni suçlayacak tiplerdir.
Kahve story si atan, sürekli story atan, bak ben surdayim tarzı çok fazla gönderi atan kız da ilgi delisidir, badboy ve paralı erkek seviyordur, toksik ilişki sevgisi vardır kabul etmese de.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
66Cevap
+1 yılSevgili arkadaşım sosyal medyanın gelişmesiyle beraber insanlar artık reklam vermeyi çok seviyor yani kendini reklam olarak gösterip insanlara kendini göstermeye çalışıyor kimileri vücudunu kimileri mutluluğunu kimileri yemeklerini kimileri eşyalarını hepsi yalandan kendilerini mutlu gösterecek şeyleri göstermeye çalışıyor sahte mutluluklar olarak tanımlıyorum bunu insanlar kendi evlerinde normal bir hayat yaşarken sosyal medyada sanki sarayda yaşıyormuş tarzı bir Kişiliğe bürünüyor çünkü insanları kendini daha iyi göstermeye çalışıyorlar kendilerini öyle mutlu olacaklarını düşünüyorlar
30 Yorumla
+1 yılBazılarınınki evet ama büyük çoğunluğununki hayır. Görünümlerin statü sağladığı bir dönemdeyiz. Hayatımızın en iyi anlarını sosyal medyaya yansıtıyoruz. Kimse kötü yanlarını göstermek istemez, ki çoğu kötü yanlarını bilmez bile. Herkes kendisinin en iyiss olduğunu düşünür. Baş kahraman, her zaman doğru olan kişilik.
Bu dünyada iki tane ben var, biri gerçek ben, diğeri sosyal medyadaki ben. Sosyal medyadaki ben, insanların görmesini istediğim taraflarım, anılarım, davranışlarım. Ama hepsi değil11 Yorumla- +1 yıl
Bilimsel yaklaşım 👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu gösteriş ve dünyam 100 de 100 havasında.
Ozguvensiz , konuşmaktan aciz , 2 kelimeyi yan yana getiremeyen , hayatında kendine yatırım yapmamış
Dizi Film Ve Sosyal medyanın gazlamasiyla
Kendilerine sahte profiller yaratan ve dışarıya sahte süslü imaj veren içi boş insanlar çoğu
Sosyal medya da herkes sorsan evliya
Kadir hocanin dediği gibi bi biz y... ws... gz sanki mk.
Sahtelik ve Acınası durumlar
Elaleme hava aticam diye olmadık parayla tatil yapar yer içer gezerler sonra 2 ay boyunca ödemek için bintane çile çekerler
Boş salla10 Yorumlaİşiyle meşgul ve özel hayatında da mutlu olan insanın aklına "ne kadar mutlu olduğu instagramda göstereyim bari" diye saçma bir fikir gelmez.
Mutlu hayatını yaşamaya devam eder.
Bu yüzden bence instagramda gördüğünüz hemen hemen her şeyin yalan olduğunu düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılHayır. Aşırı depresif görünenlerinki de göründüğü kadar depresif değildir. Sosyal medya kişiye olmadığı, yaşayamadığı şeyleri yaşıyormuş gibi hissettirme gücüne sahip bir sistem. Çok tehlikeli.
30 Yorumla
+1 yıl%99.9 kadarının gösteriş cambazı olduğu düşünülürse, bunu hiç sanmamak gerekir
30 Yorumla
+1 yılsosyal medyada mutlu görüntü vermeye çalışanların çoğu gündelik hayatlarında sorunları olan kişiler oluyor. gerçekten hayattan tat alan kişilerin sosyal medyada mutluluk pozları vereceklerini sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de. Kadınların "en mutlu, en zengin, en lüks hayatı olan benim" mücadelesi. Kendilerine zorla hediye aldıran, çiçek göndertenler, kocasıyla kanlı bıçaklı olup kameraya mutlu pozlar verdirenler.. neler neler..
01 YorumlaÜzgün halini çoğu kişi göstermez.
Hep mutlu halini paylaşır.
Bazıları da mutluyum havasında olur gerçek mutlu ile numaradan mutlu olan ayırt ediliyor.
Ben ayırt ediyorum en azından.
Her gördüğüne aldanma derim.00 YorumlaZannetmiyorum zira hepimiz insanız ve yaşadığımız coğrafya, hayat şartları vb ne kadar maddi güç olsa da aynı dolayısıyla orta kesim kadar şiddetli olmasa da ünlülerin ve instagramdaki pozitiflik timsallerinin de bazı buhranlar yaşadıklarını düşüyorum
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar üzüntülü anlarını paylaşacak değiller ya, gördüklerimiz hayatlarında mutlu olabildikleri an lardır zaten. İnsanlar mutsuz hallerini neden çekip paylaşsın ki?
00 YorumlaSadece mutluluk pozu vermiyorlar, tamamiyle karakter değişimi söz konusu.. Bu sitede örnekleri çokça mevcut..
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki. Aman konu komşu görsün nasıl mutlu olduğumuzu vs diye millete gösteriş yapma derdinde herkes
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle düşün. İnsan mutsuzken mastürbasyon yapma ihtiyacı duyar dopamin yükseltip (mutluluk hormonu) ile kendini tatmin eder. Sosyal medyada biraz öyle bence
20 YorumlaYani değillerdir belki ama zaten insan acısını ve zayıflığını başkalarına göstermek istemez. Mutlu ve iyi hallerini baskalariyla paylaşmak ister
00 YorumlaSosyal medyada 2 çeşit insan var. Gerçekten hayatı yaşayan ve 10 numara rol yapan. Çoğu rol peşinde.
00 Yorumla85 milyonluk ülkede 10 milyon mutlu! Gerisi, yani hepimiz tamamen fakiriz. Zenginleri daha da zengin etmek için yaşıyoruz
00 YorumlaHayır hiç sanmıyorum bu sadece sosyal medyaya yansıyan kısım ama gerçekte öyle olmadığına eminim
00 YorumlaÇoğu muş gibi yapıyor bence. Anin tadını çıkarmak lazım ani yaşamak yerine hemen fotoğraf çekme telaşina giriyor millet
00 YorumlaYalan insanlar mutluluğunu paylaşmaz mutsuzluğun mutluluk maskesi altında hayal ettiği gibi olmasını isteyerek paylaşır
00 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum. İlla ki mutlu olan vardır ama gösterildiği kadar olduğunu düşünmüyorum. Bir çoğu gösteriş
00 YorumlaTabi ki değiller. “Herkes mutlu bi ben mutsuzum aq” dedirtir insana bir süre sonra. Sosyal medyayı azaltınca geçiyor 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılKimse umrumda değil ben mutluyum bu bana yetiyorrrr
00 Yorumla
+1 yılHayatı iyi olan çok paylaşmaz. biz 3 te 1 paylaşırız mesela
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle değiller. Sosyal medya sadece bir illüzyon
00 YorumlaBen değilim ama öyle davranıyorum ajitasyon yaparak hayat geçmez ki
00 YorumlaAralarında çoğu sahte ama gerçekten mutlu olanları da vardır
00 Yorumla
+1 yılAsla tam tersi olmayan ama olmak istedikleri durumu göz önüne sokmaya çalışıyorlar
00 Yorumla
+1 yılSanmam dün höykürerek ağladıktan sonra neşeli neşeli takıldım kimsecikler bilmez sjxsnjd
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı. Sosyal medya birkaç tık yukarıda. Kimse derdini koymuyor pek
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar olabilir ama erkekleri hiç sanmıyorum erkekler yaşayan ölü☹️
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Hayir sanmıyorum herkesin bir sorunu derdi biseyler var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTÜRKİYEDE YAŞIYORUZ mümkün değil. Bizzat hayatını bildiğim rezalet ötesi olup İnstegramda Dünyanın En harika hayatını yaşıyormuş gibi gösteren çok İnsan var.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Fahri9595 Heralde öyle ama öyle sosyal medyasında %95 mutlu olacak bir ülke olmadığı kesin.
Cevap sahibi+1 yıl@Fahri9595 Sadece mutlu değil Caka satma anlayışıda bolca var. İnsanlar Ego ile Özgüveni aynı zannediyor maalesef Gösteriş yapma ihtiyacı Eksik olan özgüvenin Tamiri edilmesi ihtiyacından kaynaklanır Düşün yani ne kadar Narşiştlerle dolu bir ülkedeyiz
+1 yılGerçekten mutlu olanlar çok az. Huzurlu ve mutlu olanlar daha da az. İmaj savaşı var.
00 Yorumlabuna inanan saftır. günümüzdeki insanların çoğu mutsuz maalesef
00 Yorumla
+1 yılÇok azınlığı öyle mutlu. Keşke çoğunluğu da öyle göründükleri gibi mutlu olsalardı
00 Yorumla
+1 yılMümkün değil ve yalan... Sosyal medyaya aldanma poncik
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılOrada görünenin yüzde birini yaşamıyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılBelki de hayallerinde ki mutluluğu ve hayatı yaşıyor gibi yapıyorlardır.
00 Yorumla
+1 yılhayır hepsi şov ve gösteriş görgüsüzlükten ileride bir şey göremiyorum özellikle instada
00 YorumlaNe mutlusu ozellikle bizim millet hep şov olsun diye wc de bile story atıyor
00 Yorumlaelbette değiller, işleri güçleri "manipülasyon"...
00 Yorumla
+1 yılSence öyle bir şey mutlu olaiblir mi? Bir insan her zaman mutluysa mutluluğu unutur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCunku kotu hallerini paylasmiyorlar surekli mutlu gulumserken goruyoruz zamanla da hic uzulmuyormus gibi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek hayatta göremedikleri ilgiyi görmek için mutluymuş gibi görünüyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bunu hep merak ediyorum… güzel soru bence cogu mutlu paralari var cünkü
00 YorumlaHayir, bence insanlar sosyal medyada kendilerini tamamen yansitmaz, yansitamaz. Her ne kadar cok paylasim yaparlarsa yapsinlar her anlarina sahit olamayiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence mutludurlar benim mutlu anım olmadığı için hiç fotoğraf paylaşmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHarbiden ya girince moralim bozuluyor mk sömdsldl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Ama onlar öyle görünmesini istiyor, çünkü kompleksli ve mutsuzlar, bunun hıncını da başkalarına nispet yaparak alıyorlar.
00 Yorumlabence o an mutlular ve paylasmak istiyorlar. zaten sosyal medya sahtelik degil gerceklik dünyası bence
00 YorumlaTabi ki değil.
Bu soruyu gizli mi sordun
00 Yorumla
+1 yılGerçek hayatda bulamadıkları mutluluğu buluyor çoğu
00 Yorumla
+1 yılMutlular bende mutluyum onları mutlu görünce kendimde mutluyum mutlu ol be ya
00 YorumlaHayır değiller ama sosyal medyadan para kazanıp da kendilerine iyi bir hayat kurabilirler
020 Yorumla- +1 yıl
Sima
- +1 yıl
İnstaya niye bakmadın aylardır
- +1 yıl
Şu an nerden yazabilirim peki sana
- +1 yıl
Sima ne zaman müsait olursun
- +1 yıl
Sende mi yani şu an
- +1 yıl
Konuşmak istiyorum ama seninle
- +1 yıl
İncesin ilk tanıştığımız gün olduğu gibi, bahsetmiştim aslında ne tarz bir şey olmasını istediğimi, tekrardan açıklamak ve fikirlerini almak isterim sen de istersen
- +1 yıl
Trye geldin mi bir de
- +1 yıl
Simaaa
- 1 yıl
Yok ne kusuru, instadan yazdım görmedin sanırım
- 1 yıl
Sima yarın müsait olur musun
- 1 yıl
Yaşıyor musunn
+1 yılBir gram alakası yok, herkes gösteriş peşinde.
00 Yorumla
+1 yılBence hayır hepsis gosteris
10 Yorumla
+1 yılHayır. Hiç kimse o kadar mutlu değil.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 833 cevap paylaştı. Hayır mutlu değiller göstermelik mutlular
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Mutsuzluk sosyal medyadan paylaşılmıyor ondan
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnsanlar sosyal medyada göründükleri gibi mutlular mı gerçekten?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne