Ses yapar ve yalpa yaptıkça zamanla bozulur. Çünkü dengesiz dönüyor ve zamanla döndüğü yatağı aşındıracak. Masa üstü sanırım laptop fanı bu kadar ses yapmaz.
Güç kaynağı üstünde ki fandır. İhmal etme pek önemsemezler ama kasanın en önemli parçasıdır çünkü diğer donanım malzemelerine sağlıklı enerjiyi o güç kaynağı veriyor.
Konu orada sadece toz değil. Bak fan kırılmış bu dengeli dönmemesi demek. Dengeli dönmemesi ise içinde ki motora zarar verecek demek. Tamirciye götür 5 dakıkada yeni fan takar hepsi bun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fanı arızalı değişmesi gerek ya da fana bir şey sürtüyor
Hangi fan sence
Ses güç kaynağının olduğu yerden yoğun şekilde geliyor
PC mi Notebook mu?
Güç kaynağı altan havalandırmalıydı bende bu sesten sonra kasayı yan çevirdim
Masaüstü
O zaman Power Supply içindeki fanda sorun var. Ses oradan geliyorsa
ya da işlemcinin üzerindeki fana bir kablo falan sürtüyordur. Kasayı açıp bakmak lazım
İşlemci de sıkıntı yok
İşlemci demedim onun üzerinde soğutması için fan var. O fana bir kabloda sürtüyor olabilir
Iste biliyorum o fan ı dinledim ses ordan gelmiyor ses güç kaynağindan geliyor
O zaman güç kaynağının içindeki fanın değişmesi gerekiyor. Bunu da bilgisayarcıya götürmelisin
Fan tırnakları kırılmış salınım yapıyor
Zararı olur mu
Yanliz sed psu dan geliyo
Ses yapar ve yalpa yaptıkça zamanla bozulur. Çünkü dengesiz dönüyor ve zamanla döndüğü yatağı aşındıracak.
Masa üstü sanırım laptop fanı bu kadar ses yapmaz.
Evet masaustu
Güç kaynağı üstünde ki fandır. İhmal etme pek önemsemezler ama kasanın en önemli parçasıdır çünkü diğer donanım malzemelerine sağlıklı enerjiyi o güç kaynağı veriyor.
Eee ne yapmalıyım saç kurutma makinasını alır psudun içindeki tozu attırmaya çalışsam düzelir mi
Konu orada sadece toz değil. Bak fan kırılmış bu dengeli dönmemesi demek.
Dengeli dönmemesi ise içinde ki motora zarar verecek demek.
Tamirciye götür 5 dakıkada yeni fan takar hepsi bun
Ya kablo fana değiyor ya fan göbeği ses yapıyor kanat kırılması çok zor yani sert darbe falan almalı bilgisayar
fandan geliyor tırnaklar kırılmış olabilir
Marka nedir
Bilgisayar alırken o markayı elemeyi düşündügün için mi sordun meleğim 😊😊
Aklımın ucundan bile geçmedi?
PC markan neyse ona göre yorum yapacaktım, her neyse.