İnstada biri bana yazdı bende geri yazdım benimde onunda profil fotoğrafı yoktu neyse bu kendini benimle yaşıt tanıttı başlarda sonra dedi ben 41 yaşındayım ama seni mutlu ederim vs ben yaşlı bi adam olduğunu görünce yazmak istemedim bu sefer o da ben seni zaten bulurum gibi konuşmaya başladı
bulabilir mi? İnstagramımı kapatsam mı
bir daha kimseye geri yazmıcam 😞 bu arada yaşım doğru değil buradaki ! Bir de ben bu adama kendim hakkında hiçbir şey atmadım yani beni görmedi bile!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sanal alemde mümkün olmayan şey çok azdır. Ama 41 yaşında eli şeyinde tele girip kızları taciz eden birinin yapabileceği işler değil bunlar.
Bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa polise gidip şikayette bulunman. Görsün kızı yaşındaki insanları taciz etmek ne imiş!
Yaa ben hariç kızlar hiçbir erkeğe yazmamalılar 😄 Fakat bana sonuna kadar güvenip yazabilirler 😄 İnternet güvenli bir yer değil.
İsim soy isim bilmiyorsa imkanı yok için rahat olsun
Teşekkür ederim içimi rahatlattın ne fotoğrafım ne gerçek ismim yazılı
Sorun yok o halde
Çok fazla rahatsız ederse şikayetçi de olabilirsin ayreten
Bulsa napacakmış оc 41 yaşına gelmiş gıсındaki kıllar ağarmış adam olsun.
41 yaşında bir tacizcinin yapacağı bir iş değil boş ver.
Elbette mümkün. Ama bu kapasitedeki birisi sırf bunun için uğraşmaz. Klasik korkutma taktiği. Engelle geç muhatap olma
İsim soyisimle karşıdaki kişinin tc tel ev adresi anne baba tel no hepsi bulunur
Iyi ki isim soyisim yazmamışım o halde korkunç 😳
Sanal alemde dikkatli olmak gerekiyor
Kolay kolay bulamaz instagram zor yer discord falsnvolsa neyse 40 yasindaki bunagin lafindan mi korkuyon sacmalama bisey olmaz
Teşekkür ederim 🙏 öyle ama ailem neden cevap verdin diye bana kızar olay çıkmasından korktum
discord daha anonim bir platform yalnız ama sen bilirsin :d
Discordda ipden hemen buluyolar kardeş ne anonimi git birisine bulas bes dk icinde ana baba adini atar sana :D
ip konumu net vermez türktelekom gibi iss kullanılıyorsa il, şansın varsa ilçeye kadar verir. ana baba adı atar diyorsun onu panelciler yapar onun içinde isim soyisim gerekli. yıllardır siber güvenlik alanındayım itiraz etmezsin herhalde yalan söylüyorsun falan filan diye :d
Ee kardesim ben de panelcilerden bahsediyorum onlar bulur zaten adres falan her sey cikiyo ne bos yapiyon telefona mi sizilcak demisiz
discordda niye isim soyisim paylaşırsın ki? paylaşırsan olayın discordla alakası ne instagramda isim soyisim yazınca panelci görmüyormu? bahsettiğin anonimlik uygulamayla alakalı değil senin istersen kendini daha fazla rezil etmeden uza
@willywonka0 hazır bilen birilerini bulmuşken sorayım ip den isim soyisim öğrenilmez dimi? Sadece konum o da net olarak değil?
Lan beyinsiz kac yildir sanaldayim her yerde datam geziyo 10 tlllik panelcilerle muhatap oluyosan o senin sorunun rezil olan sensin azicik cok bilmislik yapcam diye gotynu yirttin
evet isimsoyisim öğrenilmez
aynen hanımefendi aynen. 4yıldır siber güvenlik alanındayım o kadar site kurdum bir zamanlar pentester olarak çalıştım ama bunları yapmama rağmen bilgili değilim siz haklısınız evet. iyi günler dilerim.
Birader sen bosa kurmussun kendi yasadigima mi inaniyim sana mi inaniyim kus beyinli seni uza
aynen kardeşim. hayatında kaç kere kali linux kullandın? windowstan ipden hack falanda yapıyorsundur sen şimdi aynen dostum. uzatmaya gerek yok iyi günler.
AHAHSHSHHS ben hack yapiyom mu dedim adamın kafa ters calisiyo heralfe gir su dcye de bi agzina versinler senin cok ozguvenli konusuyon man kafa sus artik allah icin
çocuk sen sorunlu falanmısın discord kullanmıyorum falanmı dedim. 3 5 türeme çıkmış karşına onlara benzemişsin gelmiş burada artislik yapıyorsun siber güvenlikle alakan yok bari alakası olan birine saygı duy.
Kanka ben gercek sanalcilardan bahsediyorum bizzat yasadim diyom hala siber guvenlikte calisiyom diyon bana kapatmiyon da ceneni
sanalcı ne demek senin için? ağzını bozmadan adam gibi anlat dinleyeyim. tartışarak bir yere varılmaz. siber güvenlik diyorum sanalcı diyorsun. o sanalcılardan çok gördüm ben. instagram hesap kapatma metodu diye kurs adı altında para tuzakları satanlarda ayrı bir seviye zaten. gerçek sanalcı ne demek? ne yapıyor o adamlar? siber güvenlik alanındayım diyorum kısaca etik hackerim. insanları tehdit eden bu çocuklarlada çok karşılaştım hepsi egoistden başka bir şey değil yaptıkları ciddi bir şey yok.
Bacim diyom ki sunu kabullenip sus artik benim ad soyadim olmadigi halde beni ipden buldular diyom artik sus senin denk geldiklerinle benimkiler bir degil sus artik yanit verme
bir açık vermişsin. ip'den dediğin gibi işlem mümkün değil ya da seni yanlış anlıyorum. neyse böyle bir forumda sana kendimi kanıtlayabilecek değilim sonuçta. dediğim gibi uzatmayalım yanıt vermezsin olur biter iyi günler
Yav he bulur he
belkiş gerçekte zten seni tanıyan biridir?
Mümkündür
Zarf atmış
Tahmini olarak