İnternet & Teknoloji Mesajlasirken uyuyakalan insandan tek ben mi nefret ediyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hayir uykun geldiyse uyucam de yani aniden uyuyakalmak da neyin nesi Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bilerek yapiyorlar bu arada uyuyakalma olayi yok yani Mesajlasirken uyuyakalan insandan tek ben mi nefret ediyorum? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Onden uykum geldi deyip uyuyakalanda sorun yok da direkt konusma ortasinda uyuyakalan buyuk sknti aynen 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı. Bence mümkün değil. Başka işle uğraşmak veya başkası ile sohbet etmeye geçmenin bahanesi bu. 😤🤬 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi yani insan uykusu gelse bile uykum geldi der Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl O kişi ben 😂🤣🤣🤣Sen uyanınca o an ki tepkiyi bilmezsin tabi 😂 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kolpacılar çünkü onlar anca kendilerini kandırsınlar 😃 0 0 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uykusu gelmiştir uyumuştur dert etmem insana bir anda basabiliyor 0 0 Yorumla
Jenny_jocn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sabaha kadar mesajlastigim oldu ama ben uykusuzluktan ölsem de uyuyakalmazken , diger taraf neden uyuyakalir bunu ben de hep merak ediyorum 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bilerek bence Yorumla Jenny_jocn +1 yıl Bizim gibi deger vermiyorlar demek ki yoksa biz uykuluyken nasil uyuyakalmiyorsak onlar da kalmazdi Yorumla Soran +1 yıl Aynen ve aynen oyle. O yuzden deger vermemek lazim Yorumla Jenny_jocn +1 yıl Oyle yapmaya calisiyorum artik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sacmalama bndede var uyuyakaliyorum napim hastamisiniz her naneye bisey buluyonuz 0 0 Yorumla
GS19_DiŞiaSLaN_05GS Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Neden bilinçli olsun ki ben mesela birden bire uyuyabilen biriyim güm diye gidiyorum valla bakmışım sabah olmuş. 0 0 Yorumla
seniilgilendirmiyo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cidden yaşadım bunu 0 6 Yorumla seniilgilendirmiyo +1 yıl Genelde yalan oluyor söyleyeyim Yorumla Soran +1 yıl Hepsi yalan dümen Yorumla seniilgilendirmiyo +1 yıl Evet uykum var her an uyuyabilirim diyebilir sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle oyle mesela benim uykum var bak haber veriyorum karsimdaki insana tanisam da tanimasam da nezaket Yorumla seniilgilendirmiyo +1 yıl Eee tabi canım öyle diyenlerin yüksek oranla bir işler karıştırıyordur Yorumla Soran +1 yıl Yok sana diyorum nezaketen 😃 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kötü bir durum bekleki cevap gelsinn 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence de saçma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanka niye pece taktin Yorumla Pijamaterlijj +1 yıl Mahrem Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı. Bilinçli bişey yaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yorgunluk 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bizde şans yokk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başkasıylan mı yazışıyor Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Bende çok oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onden uykum geldi deyip uyuyakalanda sorun yok da direkt konusma ortasinda uyuyakalan buyuk sknti aynen
Bence mümkün değil. Başka işle uğraşmak veya başkası ile sohbet etmeye geçmenin bahanesi bu. 😤🤬
Dimi yani insan uykusu gelse bile uykum geldi der
O kişi ben 😂🤣🤣🤣
Sen uyanınca o an ki tepkiyi bilmezsin tabi 😂
Kolpacılar çünkü onlar anca kendilerini kandırsınlar 😃
Uykusu gelmiştir uyumuştur dert etmem insana bir anda basabiliyor
Sabaha kadar mesajlastigim oldu ama ben uykusuzluktan ölsem de uyuyakalmazken , diger taraf neden uyuyakalir bunu ben de hep merak ediyorum
Aynen bilerek bence
Bizim gibi deger vermiyorlar demek ki yoksa biz uykuluyken nasil uyuyakalmiyorsak onlar da kalmazdi
Aynen ve aynen oyle. O yuzden deger vermemek lazim
Oyle yapmaya calisiyorum artik
Sacmalama bndede var uyuyakaliyorum napim hastamisiniz her naneye bisey buluyonuz
Neden bilinçli olsun ki ben mesela birden bire uyuyabilen biriyim güm diye gidiyorum valla bakmışım sabah olmuş.
Cidden yaşadım bunu
Genelde yalan oluyor söyleyeyim
Hepsi yalan dümen
Evet uykum var her an uyuyabilirim diyebilir sonuçta
Kesinlikle oyle mesela benim uykum var bak haber veriyorum karsimdaki insana tanisam da tanimasam da nezaket
Eee tabi canım öyle diyenlerin yüksek oranla bir işler karıştırıyordur
Yok sana diyorum nezaketen 😃
kötü bir durum bekleki cevap gelsinn
Nefret etme bende onlardanim
Bence de saçma
Kanka niye pece taktin
Mahrem
Birde ben
Ben öyle değilim... deneyelim mi
Bilinçli bişey yaa
yorgunluk
bizde şans yokk