Dün birisine dm attım ancak davet gönderildi daveti kabul ederse sohbet edebilirsiniz tarzı biseyler yaziyordu. Bugün o yazı yok mesajı görüp daveti kabul mü etmiş. Ancak cevap yok Ayrica sakin modda olduğu için mesaj bildirimi almadi diye bir yazı var. Anlamdım mesajı mi gordu mu görmedi mi anlamadim. Görüldüde olmamış ama galiba Davet kabulü var anlayamadım. Resim ekliyorum yardımcı olur musunuz bu ne anlama geliyor
Yani zaten birçok kız yakışıklı diye yazıyorsun nasıl beni farkedicek mesajları sakin modda ama mesaj davetini kabul etmiş görmüş mu anlamadım ki kafam karıştı ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
etmis sitegi skain mod belirli saatler arasi icin gecerli
Kızlar bu kadar düşürmeyin kendinizi bir cacık olmaz sonra
Sakın modda kendisi ayarlardan ayarlıyor bı saatten sonra mesaj alirsa bildirim gelmiyor diye biliyorum bı ne vi telefonun rahatsız etme modu gibi
Ama bunda hep yazıyor saat ayarlı değil gibi bu arada bu kişi unlu birisi
Yani o zaman saati kapatıp mesaj bildirimlerini kapatmıştır
Peki nasıl ulasicaz yani mesajlari falan gormuyorsa
Biraz zor belki ama paylaştığı şeylerin altına yorum yap
Öyle yaparsamda herkes gibi olmaz miyim
Arkadaşlıktan çıkar sende bı kac defa böyle yaparak dikatini çek
Arkadaşlıktan çıkartıp tekrar mi takip edeyim bu arada bu kişinin 472B takipçisi var
Uğraşma o zaman
Yani zaten birçok kız yakışıklı diye yazıyorsun nasıl beni farkedicek mesajları sakin modda ama mesaj davetini kabul etmiş görmüş mu anlamadım ki kafam karıştı ya
✍️ bana
Özelden yazdim
Gariban seni eleman iplememiş nxnxndj iyi oluyo senin gibi kezolara
İplememis seni boş ver ya dusunmeye degmez
Gormemis mesaji
Peki o mesaj daveti olayı nedir dünkü gibi o yazı yok davet gönderildi mesaji
Birbirinizi takip etmediginiz icin senin mesajin ona direk gitmiyor, spam kutusu gibi bir kısım var oraya dusuyor kabul etmesi gerekiyor
Anladım belki o kutudan kabul etmiştir ama okumamistir öyle mi oldu acaba anlamadim
Evet buyuk ihtimalle oyle olmus
Anlamadığım saçma şey şu madem spam kutusundan kabul ediyorsun niye açıp okumuyorsun çok garip cidden
Umursamamis demekki
Büyük ihtimalle
Sil mesajini
Fark edeceğini bile sanmıyorum tek ben değilimdir çünkü bu kişi unlu birisi
O zaman hiç uğraşma