Arkadaşlar, instagramımda bir şey var. Bilgisi olanlar lütfen cevaplasın. Dm kısmında arkadaşıma mesaj atabiliyorum ancak o bana hiçbir şekilde mesaj atamıyor ve 'kapatılan hesaplarla iletişime geçilemez.' diyormuş hesabım hakkinda.😭Karşı taraftan engellenmiş veya kısıtlanmış kesinlikle olamam.😭Sonrasında bana mesaj atamayan kişileri takipten atıyor. Bu 1 kişiye oluyordu şimdi birkaç kişide daha oldu. Ben bu meseleye artık o kadar çok sinirleniyorum ki.. Hesabı da kapatmak istemiyorum çünkü anılarım olan, kapatmak istemediğim bir hesapp. Bana lütfen bu konuda açıklık getirin, fikir verin.😔
Ne yapmam gerekiyor da bu sorunu cozebilirim?😭😭
Ne yapmam gerekiyor da bu sorunu cozebilirim?😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
engellidir ya da hata vardır
Engel değil de hatadandır 🥲
Bunun için birkaç ayar yapılması gerekebilir. Veya hakkında şikayet oldu mu onu çözümlemek gerekiyor. Araştırmak ve deneme yapmak lazım.
Aslında şikayetlik durum yoktur bence çünkü benim hesabım küçük tatlı bir hesap olduğu için ve kendi halinde biri de olduğum için şikayet edileceğimi çok düşünmüyorum ama yine de emin olamayız 👍🏻👍🏻
Genelde bu tip durumlardan kaynaklı olabilir daha önce yaşayan olduğu için bu şekilde söyledim dediğim gibi eğer çözümlenmez ise instagram yardım kısmından yetkililer ile iletişime geçmen gerekiyor
Denedim 1-2 kez ancak geri dönüş alamadım şuanlık
İnstagram da çalışan arkadaşım var uğraş biraz ama olmazsa onunla irtibata geçerim sorunun kaynağına baktırırız
Gerçekten büyük sevaba girersin uğraşıyım olmazsa olabilir
Tamam yazarsın bana duruma göre
Okey
O sana mesaj atamayan arkadaşının uygulamayı silip tekrar yüklemesi lazım hesabı doldurduğun için olmuş bu dediğimi yaparsa düzelecektir
Teşekkürler, deneyeceğim. Umarım işe yarar
Yarar aynısını yaşadım
Ay hadi İnşallah ya
Arkadaşım şifremi unuttum hesaba tekrar giriş yapmam gerekiyor demişti, öyle yaparsa o zaman düzelir mi peki
Olur olur merak etme
Düzelecek yani aynısını yasadim diyorum
😄😄
Ay kaçtım hemen uygulamam lazım
Çok sagollll
Rica ederimm😄
Gündemi takip etmiyorsun anladık internette yavaşlama var sosyal medyayı yavaşlatıyorlar o yüzden
takip ediyoz 👍🏻👍🏻 sadece herkeste olmayıp birkaç kişide olması canımı sıktı
ayrıca gündemle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü öncesinde de vardı
düşünmüyorum*
Temamm
Çözeriz sakin ol
Eyvallah
Hahaha
Adın iyimis
Bende de var o sorun
hallolmuyor, aratirip duruyorum sürekli ancak nafile
çözüm bulamıyorum
Ben de maalesef yapacak bir şey yok öyle olanlarla Instagramdan mesajlaşmayarak çözüm ürettik
):)
😅