İnternet & Teknoloji Saat şu an 00.51 ben bir video çektim telefonda az önce yukarısında bugün 02.03 yazıyor nasıl olabilir ya aklım almıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tarihi değişmedim Güncellemeler+1 yıl iphoneda böyle saçmalıklar olmuyordu normalde Saat şu an 00.51 ben bir video çektim telefonda az önce yukarısında bugün 02.03 yazıyor nasıl olabilir ya aklım almıyor? Cevapla Tarih Soruları Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. bozulmuştur 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Otomatik olarak 1 saat ileri almıştır. Video bitiş süresi de 12 dk sürerse 02.03 oluyor işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok 10 saniyelik tiktok videosu ya indirdim telefonuma bir baktım 2 yazıyor daha 2 bile olmadı Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Korktum gece gece be 0 4 Yorumla almancimuratt +1 yıl @Shwkzbiwsn selam ne haber neden korktun ki onsekizmisin Yorumla Soran +1 yıl sen korktun da ben ne b0k yicem mesaj mı verildi acaba bana ya bu gece ikide ölürsem 😭😭 Yorumla almancimuratt +1 yıl korkmayin yaa neden korkuyorsunuz Yorumla Shwkzbiwsn +1 yıl O zaman geriye sadece gece 2 yi beklemek kaldi😵 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. Cinler degistirmistir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mflsjcksövixc ya ne alaka Yorumla whysosreious +1 yıl Yaz saatine gecirmisler iste hdbfhfh Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 732 cevap paylaştı. Video gelecegi gosteriyordur 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl video kac dk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 saniyelik şarkı editi Yorumla hasegec +1 yıl hacklenmis olabilir mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bozulmuştur
Otomatik olarak 1 saat ileri almıştır. Video bitiş süresi de 12 dk sürerse 02.03 oluyor işte
yok 10 saniyelik tiktok videosu ya indirdim telefonuma bir baktım 2 yazıyor daha 2 bile olmadı
Korktum gece gece be
@Shwkzbiwsn selam ne haber neden korktun ki onsekizmisin
sen korktun da ben ne b0k yicem mesaj mı verildi acaba bana ya bu gece ikide ölürsem 😭😭
korkmayin yaa neden korkuyorsunuz
O zaman geriye sadece gece 2 yi beklemek kaldi😵
Cinler degistirmistir
mflsjcksövixc ya ne alaka
Yaz saatine gecirmisler iste hdbfhfh
Video gelecegi gosteriyordur
video kac dk
10 saniyelik şarkı editi
hacklenmis olabilir mi?