FAKE HESAPTAN BİRİYLE SEVGİLİ OLDUM YARDIM EDİN?

Merhaba bunu başkalarına anlatma ihtiyacı duyuyorum çünkü kendi içimde halledemiyorum.
Ben bir fake hesap açmıstım bir kızın fotoğraflarını kullanıyordum ve fake hesapmı değil mi kimse anlayamıyordu ve bir gün yolda bir çocuk gördüm ona ilk görüşte aşık oldum onu çok beğenmistim ve çocuğun instagramını buldum ve ona mesaj attım ve biz birbirimize aşık olduk her gün yazışıyor ailevi meselelerimizi birbirimize anlatıyorduk ama ben o kızın fotoğraflarını kullanmaya devam ediyordum. Ona gerçeği açıklamak çok istedim ama onu kırmaktan ve üzülmesinden korktum o yüzden böyle devam ettik , buluşmak istiyordu ama ben bazı bahanelerle bunu reddediyordum. Ve çocuk bir gün benim fotoğraflarını kullandığım kızın hesabını bulmuş ve bana bunun hesabını sordu bende bunu anlattim ama ona yazicak yüzüm bile yok artık hayattan bıktım , sürekli onun ne kadar üzüldüğünü düşünüyorum ve kendi anıma odaklanamıyorum onun insanlara olan güvenini bitirdiğimi düşünüyorum ve sürekli kendime ne kadar kötü kalplisin diye şeyler söylüyorum
Ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz
FAKE HESAPTAN BİRİYLE SEVGİLİ OLDUM YARDIM EDİN?