Uzaktaki biri bizim telefonumuza erişebilir uygulamalarımıza girebilir mi ön kameradan izleyebilir mi? Bir linke tıklayınca erisiyorlarmiş , of pü
Dalga geçmeyin ha 😭
Dalga geçmeyin ha 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapılabilir şeyler yani yazılımcıyım, siber güvenlik alanında da çalıştım bir link tıklatarak cihazını ele geçirebilirler. Yeterki iyi kurgulansın.
Ohaaa nasıl düzeltebiliriz geri peki
Suç bu resmen
Gizli olmasa yazardım size of kötü anlamda değil sadece danışmam gerken bir sey var
mail vereyim
Ordan yazmam da burdan sorsam instegram tweteer üzerinden erişebilirler mi tum telefona lütfen cevap verirseniz sevinirim, ve format atsam tele düzelir mi
şöyle atılan link bir zararlı yazılım olur ve kullandığınız işletim sistemine sızmayı sağlayabilir. Oradan dosyalarınıza vs erişilebilir. Çünkü işletim sistemine erişiyor. Burada zararlının işlevi önemli. Ama şu da var size biri zararlı yazılım linki atabilirde o sizin telefonunuzda çalışabilecek bir zararlı başarılı oldu mu önemli olan bu. Belki sizin sisteminizi etkileyen bir saldırı değildir boşa atmıştır. Format atarsanız sistem sıfırlanır, tüm dosyalar silinir o yüzden zararlı bir şey kalmaz.
Merhaba, maalesef böyle bir şey mümkün fakat bu alanda uzman biri olmalı bunu yapmak için
Nasıl yanik
Uzakta oturan biri bizim telefonumuza girer izler mi 😭
Yahu öyle şey mi olur bu baya suç
Suc tabi bazı insanlar yapıyormuş iste duydum korktum