İnternet & Teknoloji KScanlar hangi arkadaşlık uygulamalarını kullanıyorsunuz, Önerebileceğiniz var mı? Karabey42 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor KScanlar hangi arkadaşlık uygulamalarını kullanıyorsunuz, Önerebileceğiniz var mı?Happn Tinder kullanıyorumMuslima vardı banlandım Güncellemeler+1 yıl Güncell KScanlar hangi arkadaşlık uygulamalarını kullanıyorsunuz, Önerebileceğiniz var mı? Cevapla Uygulama Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
VuRKaN25 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl muslima dan neden banlandın? 0 4 Yorumla Karabey42 +1 yıl Müslüman değilmişim Yorumla VuRKaN25 +1 yıl ne alaka Yorumla Karabey42 +1 yıl Engelleyip duruyorlar Yorumla VuRKaN25 +1 yıl her yol var onlarda, ama her erkeği sapık görürler. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl lavinsta var 0 13 Yorumla Karabey42 +1 yıl Gizlenmene gerek yoktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keyfimin kahyası öyle istiyor gizlenmeyle ne alaka ya şaka gibisiniz Yorumla Karabey42 +1 yıl Tamam kızma hanımcım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tm Yorumla Karabey42 +1 yıl Başka var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl e çift falan var da bu lavınsta da bu da hep cınsel ıcerıklı ve fake cok yanı guvenılmez Yorumla Karabey42 +1 yıl Güvenilir lazım Yorumla Karabey42 +1 yıl Lavinsta nasıl üye oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada da fake cok geç dalganı boş ver ya keyfıne bak Yorumla Karabey42 +1 yıl Sağlam bir yer var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanmam internette guvenılır bulamazsın ben guvenılırım ama benden sana yar olmaz takıl geç abi ya Yorumla Karabey42 +1 yıl Niye yar olmaz Yorumla Karabey42 +1 yıl Valla bir kızı kendime nasıl köpek gibi aşık ettiysem. Kızı üzmemek için kendimden soğuttum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
muslima dan neden banlandın?
Müslüman değilmişim
ne alaka
Engelleyip duruyorlar
her yol var onlarda, ama her erkeği sapık görürler.
lavinsta var
Gizlenmene gerek yoktu
keyfimin kahyası öyle istiyor gizlenmeyle ne alaka ya şaka gibisiniz
Tamam kızma hanımcım
tm
Başka var mı
e çift falan var da bu lavınsta da bu da hep cınsel ıcerıklı ve fake cok yanı guvenılmez
Güvenilir lazım
Lavinsta nasıl üye oldum
orada da fake cok geç dalganı boş ver ya keyfıne bak
Sağlam bir yer var mı
sanmam internette guvenılır bulamazsın ben guvenılırım ama benden sana yar olmaz takıl geç abi ya
Niye yar olmaz
Valla bir kızı kendime nasıl köpek gibi aşık ettiysem. Kızı üzmemek için kendimden soğuttum