İnternet & Teknoloji Arkadaşlık uygulamalarından hangisini kullanıyorsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşağıdaki arkadaşlık uygulamalarından herhangi birini kullandın mı? Tinder Badoo Bumble Happn Okcupid Grindr Skoud Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlık uygulamalarından hangisini kullanıyorsun? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EnzamiKumi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 473 cevap paylaştı. Hocam kadınlar genellikle internet aracılığıyla çok fazla teklif aldığından oradaki yarışa girmeye dahi çaba sarf etmiyorum asıl önemli olan gerçek hayatta etkileyebilmek 0 0 Yorumla
beyazatlikeko Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kanka badooya bastim ama kullanmiyom anketi gorebilmek icin bastim helak et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hocam kadınlar genellikle internet aracılığıyla çok fazla teklif aldığından oradaki yarışa girmeye dahi çaba sarf etmiyorum asıl önemli olan gerçek hayatta etkileyebilmek
Kanka badooya bastim ama kullanmiyom anketi gorebilmek icin bastim helak et
Bunlar ne yaaa ıyyyyy
Hiçbiri
Burası var
hiç birini
Hiçbiri