Aşağıda bıraktığım postu askerdeyken sıkıldığım bir ara çok severek dahil olduğum AOG grubunda paylaşmıştım. Bu paylaşım aynı günde yüzlerce Instagram sayfası, TikTok profilinde paylaşıldı.. Milyon etkileşim alanlar oldu. Askerlik biteli 2 yıl oldu ama hâlâ bu yine paylaşılmış diye bana gönderenler var :D Altındaki yorumlar çok komik olduğundan baya paylaşımı yapıldı.
Sosyal medya çok garip bir yer neyin ne zaman patlayacağı hiç belli değil akıl almaz bir seviyeye gidebiliyor. Bu eğlenceli tarafı zararlı tarafını da yaşadım bir sözde hayvansever kadın tarafından.😃
Açıkçası kafam biraz hoş yolda yürüyordum az önce çöp tenekesini karıştıran bir genç ve havlayan bir kaç köpek dünya hiç adil değil diyerek eve vardım şuan😃
Inanmayacaksin ama hayvanlara kötü davranıyoruz diye yonetici olduğum şubeyi sosyal. medya gündemine taşıdı yalancı bir haybansever. İnanirmisin buna ben hayvanlara kötü davranmak oluyor işte 😃
Boş işler ama 100 bini geçti paylaşım o dönem. sjsjsj Trend topik olmuştu tüm platformlarda kedinin doğumunda başında durdum süt verdim. Mama verdim müşteriyi bile çıkardım rahatsız olmasınlar diye ama biri gelip üzerimizden prim yaptı sana aticam paylaşım bulunca djsjs