İnternet & Teknoloji Arkadaşlar ınstagram da şöyle oluyor ya hani etiket şeklii nasıl oluyor bende olmuyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun gibi Güncellemeler+1 yıl ya Bi'Bilen yazsa Arkadaşlar ınstagram da şöyle oluyor ya hani etiket şeklii nasıl oluyor bende olmuyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Evet öyle oluyor ama atıyorum arkadaşının paylaştığı videoyu tam ekran paylaşırsan öyle oluyor 0 12 Yorumla Soran +1 yıl denedim olmuyor ya Yorumla Black1710 +1 yıl Nasıl olmuyor güncelledin mi instayı Yorumla Soran +1 yıl güncelnya Yorumla Black1710 +1 yıl Ne kullanıyorsun telefon olarak Yorumla Soran +1 yıl android samsung Yorumla Black1710 +1 yıl Samsung allah allah ya büyütüp yani başta paylaşanın çıkıyor onun üzerine iki kere tıklıyorsun büyüyor sonra o attığın gibi okuyor diyr biliyorum Yorumla Soran +1 yıl dur dur buldum simdi paylasmadan once 3 noktaya tiklayip yapay etiketle diyoruz sonra oluyor cvb verdin icin çokk teşekkür ederim Allah razi olsun ❤️❤️ Yorumla Black1710 +1 yıl Rica ederim iyi hadi bulduysan🙂 Yorumla Soran +1 yıl he buldm buldum 🤭🤪 Yorumla Black1710 +1 yıl Bulduysan mutluyuz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Elhamdülillah 🤭🤪 Yorumla Black1710 +1 yıl Oh 🫣🫣🙊🙂🤗 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sende olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet öyle oluyor ama atıyorum arkadaşının paylaştığı videoyu tam ekran paylaşırsan öyle oluyor
denedim olmuyor ya
Nasıl olmuyor güncelledin mi instayı
güncelnya
Ne kullanıyorsun telefon olarak
android samsung
Samsung allah allah ya büyütüp yani başta paylaşanın çıkıyor onun üzerine iki kere tıklıyorsun büyüyor sonra o attığın gibi okuyor diyr biliyorum
dur dur buldum simdi paylasmadan once 3 noktaya tiklayip yapay etiketle diyoruz sonra oluyor cvb verdin icin çokk teşekkür ederim Allah razi olsun ❤️❤️
Rica ederim iyi hadi bulduysan🙂
he buldm buldum 🤭🤪
Bulduysan mutluyuz 😂
Elhamdülillah 🤭🤪
Oh 🫣🫣🙊🙂🤗
Sende olmaz