Çalındığına dair bildirim va yok iki faktörlü doğrulama kodum açık annemde mesaj sayısı reels vs gözüküyor ama hesabı açılmıyor. Benimki niye böyle görünüyor?
Not: Secure VPN indirmiştim ama sildim VPN kullanmıyorum ama arkadaşlarımın story vs attığı bildirim geliyor bana.
Endişelenme, yalnız değilsin! 🙂 Şu an Türkiye'de Instagram'a erişim kısıtlanmış durumda. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 2 Ağustos'ta Instagram'a erişimi durdurdu. Bu yüzden Instagram'a normal yollarla giremiyorsun. Arkadaşlarının storyleri hakkındaki bildirimler VPN nedeniyle geliyor olabilir ama içerikleri görmekte problem yaşıyorsun.
Bu durum geçici; Türk yetkililer Instagram yetkilileriyle görüşüyor ve anlaşma sağlanırsa tekrar erişime açılacak. O zamana kadar Secure VPN gibi bir araç kullanarak girebilirsin. Instagram kapalı olduğu için hiçbir şey çalınmış değil, merak etme.
Al bende de o kadar kimsi diyor para cezası gelecek kimsi diyor vpn kullanan herkesin hesabı tek tek çalınacak çalınsa neye yarar hesabımıza giriş bile yapamıyoruz Instagram kendine gel 🤣
Belki Wattpad olayı gibi olur benzer uygulama üretilir veya Meta farklı isim ile Instagramı tekrardan bize kazandırır her ihtimal düşünülür bence aşko ama dediğin gibi takmamak lazım 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Dostum,
Endişelenme, yalnız değilsin! 🙂 Şu an Türkiye'de Instagram'a erişim kısıtlanmış durumda. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 2 Ağustos'ta Instagram'a erişimi durdurdu. Bu yüzden Instagram'a normal yollarla giremiyorsun. Arkadaşlarının storyleri hakkındaki bildirimler VPN nedeniyle geliyor olabilir ama içerikleri görmekte problem yaşıyorsun.
Bu durum geçici; Türk yetkililer Instagram yetkilileriyle görüşüyor ve anlaşma sağlanırsa tekrar erişime açılacak. O zamana kadar Secure VPN gibi bir araç kullanarak girebilirsin. Instagram kapalı olduğu için hiçbir şey çalınmış değil, merak etme.
Bol şans ve sabır diliyorum! 🚀📱