İnternet & Teknoloji Bitane kız hesabım var. Bayanlara 100bin tl ödedigini söylüyor bende kız hesabından yazdım fotolar görselde bu mümkünmü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İban at diyor ad soy ad istedi 250tl karşılıgında 100bin atacagını söylüyor inandırıcı gelmedi bana. Ne yapabilir iban alınca Bitane kız hesabım var. Bayanlara 100bin tl ödedigini söylüyor bende kız hesabından yazdım fotolar görselde bu mümkünmü? Cevapla Fotoğraf Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ᴋᴀʟᴘᴀᴛısıᴍʏᴜsᴜғᴜᴍ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bence buluşma yapın karşılıklı anca anlarsınız gözlerden güvenilirliği 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız hesabından yazdım ama dnjsnsjs kız sanıyor beni arkadasımın hesabı bide gönderdigi hesapları attı bide Yorumla ᴋᴀʟᴘᴀᴛısıᴍʏᴜsᴜғᴜᴍ +1 yıl Ozaman var ikiyüzlülük ses kaydını atsana sonda sıfatı merak ediyorum ama lütfen atmadan önce ekran kaydı al Yorumla
ezgiiasln Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Madem 100 bin atma imkanı var 250 TL işlem ücretini de ödesin inandiniz mi gerçekten? 0 0 Yorumla
serpentis Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Milletten 250 tl kopariyo mis gibi djdjdj 0 0 Yorumla
xsonk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sence Hulk gerçek olabilir mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olamaz Yorumla xsonk +1 yıl Bu da işte böyle bir sey Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dolandırıcı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence buluşma yapın karşılıklı anca anlarsınız gözlerden güvenilirliği
Kız hesabından yazdım ama dnjsnsjs kız sanıyor beni arkadasımın hesabı bide gönderdigi hesapları attı bide
Ozaman var ikiyüzlülük ses kaydını atsana sonda sıfatı merak ediyorum ama lütfen atmadan önce ekran kaydı al
Madem 100 bin atma imkanı var 250 TL işlem ücretini de ödesin inandiniz mi gerçekten?
250 tl islem bedeli ha k1cımın kenarı sende inandın mı :D
Dolandırıcı işte neyi anlamadım
Atma atma dolandırıcı
Milletten 250 tl kopariyo mis gibi djdjdj
Sence Hulk gerçek olabilir mi
Olamaz
Bu da işte böyle bir sey
Dolandırıcı
Atma engelle geç
Ben güvenmem