Güncellemeler
+1 yıl
1.000 tlye yakın param var şu an ama bu daha hiç bir şey değil az yani henüz
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar çok boş yapıyorsunuz sizin tuzunuz kuru tabi bu ülkede her kız sevgili bulabiliyorken erkeklerin sadece kaslı yakışıklı zengin olanı sevgili bulabiliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dostum bi dost icin hesabindaki rakamlarin onemi yoktur. Eger rakamlara guvenerek ise girersen paran bitince dost dedigin giser
Kızlar fakir çulsuz adama bakmaz
Ulan memuru ne hale düşürdüler. Çocuk haklı valla memur ac ac
dediğin evlilik için geçerli, sevgili olmak için boş vaktin olucak en başta
Enayi misin elalemin kiziyla yemek için hayatini kisitliyon
Mecburum ailem asgari ücretten biraz daha fazla kazanıyor kendilerine zor yetiyor bana harçlık parası olarak fazla bir şey kalmıyor bende biriktiriyorum yemeden içmeden
Git millete yedir sen
Anna baban zor kazaniyor sende emegini baskasina veriyorsun işte hayirli evlat
Napiyim hayatımda ölmeden bir sevgilim olsun artık istiyorum
Derde bak
Evet elalem 14 15 yaşında yaparken ben mal gibi geziyordum tek başıma 21 oldum daha yok kız
saaalaksin uzatmicam
Vajinan var o yüzden sevgilisiz kalmazsın kızsın beni anlamanı beklemiyorum kızlarda erkekleri anlayacak kapasite yok
Evet haklisin sevgilisiz kalmam ama gidip ayrimcilikta yapmam sevgilim para harcamasin diye ne sinemaya goturdum ne başka yere
Bu yinede mal oldugunu degiştirmez yani
Ezik oldugun icin sevgilin yok bir iez
Sevgilisiz kalmama sebebin erkekler bedavaya seks yapmak istiyor o yüzden sevgili olmak istiyor sizle yani tipinizle alakası yok vajina hepinizde var
Siz de bunu bilmiyor erkekler size aşık oluyor zannediyorsunuz bak istersen dene gör adama bedenini elletme seni dokunmadan sevebilecek mi ? Hiç bir erkek seks yapamayacağı kızı istemez öpüşme dokunma bile seks kadar zevk verebilir bir erkeğe
Kimseyle yatmadim kimseyi opmedim bile ne mal inswnsin bi sus ammmk
Ezik mal olarak gördüğün erkekler sevgili yapamıyor senden daha az günah işliyor allah katında senden daha az günahsız bir kul. Büyük konuşma atılgan özgüvenli erkekler sadık kalmıyor yarın bir gün sana sadık ama ezik erkeğe muhtaç kalırsın çünkü anca ezik bir erkek sadık kalır
Birincisi ezikliginin sebebi senin kendini ezik gostermen ikincisi kendini çokta temiz sanma eline fırsat gecse yapacaksin ayrica hayirdir allahin yapacagi şeyleri soylemek senin haddin mi ayrica ozguvenli olmak iyi bir şey aldatmakla alakasi olan bir şey degil anlamani beklemiyorum
Özgüvenli atılgan olan erkekler genelde serseri dediğimiz tipler oluyor efendi iyi çocuklar evlenene kadar ne manita ne seks hıcbir şey yapmıyor
Manita yapmak zinaya açılan bir kapı
Haram günah
O zaman niye burada manitam yok diye agliyorsn ammk mali
Çünkü ben erkeğim sen kızsın sen kendini kocana saklamak zorundasın allah sana namuslu olmanı emrediyor
Ve üslubuna dikkat et reelde bir erkeğe küfür edemezsin ikile
Ulan embesil ilk tesettur ayeti erkeklere inmiş daha fazla konuşma beyin siiikiyorsun susss ammk
İlk önce inmiş olabilir ama kadın bedeninin el yüz hariç Her yeri kapalı olması lazım malsın dinden imandan haberin olsa elin oğluyla dışarda sürtmezdin kocana saklardın kendini
Bi sus ezik
Sen doğru düzgün kız olsan bana ezik demek yerine allah yolunda iyi efendi çocuk derdin demek ki orzbunun önde gidenisin
Kurban ol ezik erkeklere onlara bir şans versen gözü başkasını görmez adam zaten ezik niye aldatsın seni
Kızlar da ezik bizim ülkede zaten
Anana babana yazık acaba ne derler elin oğluyla takıldığını bilseler
Sen mi allah yolundasin elinde para olsa kariya kiza yedireceksin ki senin paran olsa bile ezik olacaksin ayrica aldatmayan ozguvenli insanlarda var kiskaniyorsum bari çamur atma elin pislenmiş
Aldatmayan özgüvenli kız var ama erkeği zor bulursun
Napiyim türk kızları para için kendini satıyor obje oluyor bende yemeden içmeden biriktiriyorum
Sen git otede agla cok pis kiskanclik kokuyorsun
Senden daha temizim erkek halimle ne elime kız eli değdi ne de zina hiç bir şeyim yok ağla orzbu
Sen elin oğluyla sevişip seks yaparken ben her gün dua ediyorum para biriktiriyorum sevilmek için
Dkdnjdkdjd bendrn daha mi temizsin olum sen eziksin diye gunah işleyemiyon firsatin olss ilk sen uçucan
Asıl sen eziksin erkeklerin bedava seks için senle sevgili olmasını bilmiyorsun
Ulan beyinsiz ben bakireyim birinin elini bile tutmadim ne boş yaptin senin beynin nerde
Benim özgüvenli arkadaşlarımın çoğunun şu an 1 den fazla idare ettiği kız var sjsjsjjs
Ulan mal her insan ayni mi beyinsiz
Sevgilim var diyorsun aynen elini bile tutmamışşın. Her insan aynı değil özgüvenli olan her erkek aynı 1 tanesi bile sadık değil
Sadık erkek ozguvensiz olduğu için sadık
Sen eziginde ezigisin be bi bos yapma artik
Hahahaha aptaal
Kızlara para yedircem diyince sana niye batıyor senin paran mı?
Türk kızları yabancı kızlar gibi karakteri düzgün değil ki yakışıklı kaslı zengin ya da mafya olan erkek istiyor.
Bana bir ßey battigi yok sadece sen enayisin nsjwn hem fakirsin hem apptal dkdmdk
Ee napsinlar senin gibi ezigi
Aptal değilim fakir de değilim allah seni bildiği gibi yapsın benle dalga geçiyorsun gram karakterin vicdanın yok
Kusura bakma oylesin
Ezik erkeklere tamah ediyorsunuz evlenirken hepiniz ama aldatmasın diye çirkin fakir bir adamla evleniyor çoğu kız puahhaaa
Çirkin fakir adamla evlenen kiz gormedim senin yaran var sadece
Orzbunun önde gidenisin
Hayir sadece sen çekemiyorsun ;)
Bana sataşan sen oldun ilk kez hakaret eden de sen oldun demek ki zengin adam arıyorsun ama zengin adam sana bakmaz. Çok ilginç yani para biriktiriyorum dedim diye sana battı zoruna gitti sanki senin paranı biriktirmişim gibi
Zengin adam bana bakmaz mi ulan ben zenginin ta kendisiyim ayrica banane biriktir millete yedirmene laf attim çunku bu bildigin enayilik
Çekemiyorum değil ben bir kızla sevgili olsam sadık kalcam ama kızlar sadık erkek istemiyor ezik diyorlar örnek de sensin işte o pic berduş serseri erkekler hep öldürüyor aldatıyor ama Siz de beyin yok efendi iyi çocuk sevmiyorsunuz
Aynen kesin zenginsindir. Enayilik değil kız arkadaşımız olsun istiyorsak paramız mecbur olcak
Bacim ben mimarım sence bi erkege ihtiyacimmi var wyrica sadik aramiyor olsam şu an sevgilim olurdu
Bende zengin olsam şu an sevgilim olurdu
Ya da it kopuk serseri olsaydım ama öyle biri asla olmam
Senin ilk once ozguvenli olman lazim ozguven kendine guvenmek demek milleti sldatmak degil
Kendine güvenen erkekler aldatıyor anlayışın mı kit? Hiç mı çevrende aldatılmış kız yok? Ağzı laf yapan özgüvenli erkek zaten aldatma imkanı olan erkektir. Erkeklerde fırsatını bulan birde bulamayan var fırsatı olan erkek boş durmaz
Umarim babands anneni aldatmiştir
İnşallah baban anneni aldatmıştır eşşek gibi de biliyorsunuz sizi aldatan erkeklerin özgüvenli olduğunu zaten bir insan da özgüven olacak aldatmak için ben istesem de aldatamam gram öz güvenim yok çünkü olsa aldatırım ama diğer özgüvenli erkekler gibi
Benim babam aşiri ozguvenliydi ve karşisinda dag olsa durmazdi annemide bir kez bile aldatmadi ayrica şu an hayattada değil ben oyle bi erkeğin kiziydim ki ne mutlu bana
Başın sağ olsun 🤲
Üzdün
Özür dilerim
Sorun yok sende kusura bakma sadece kendine deger vermemen beni uzdu
Bana üzülsen hakaret küfür etmezdin
Sinirlenince herkes her şey yapar
Alakası yok
Kızlar neye aşık oluyor ben anlamıyorum ki para lazım bana işte
İyi umarim bulursun
Karakterimi seven kız olmasını bende isterdim ama düzgün kız yok
Pekii
Öyle bir koşul mu var sevgililikte
Türkiyede varmış maalesef
Her sevgilisi olan erkek zengin değil ki
Türk kızları zengin ya da serseri it kopuk istiyormuş serseri it kopuk olmam zengin olmak için uğraşıcam
ne okuyorsun
Üni okuyorum haftalık ailem 400 500 tl gönderiyor onları biriktiriyorum yemeden içmeden birkaç haftadır bakalım biriktiriyorum
Hakkında hayırlısı olsun☀️
🥺 gerçekten kötü hissettim.
😭 ağlıyorum ben halime şu an zaten aşırı canım sıkkın
Paradan daha fazla şey kat kendine öbür türlü para gidince yok olurlar
İyice incel oldum para lazım bana. Bir kızı tavlayacak hiç bir şeyim yok
Erkekler böyle işte sevgilimiz olsun diye çok büyük acılar çekerken kızların kız olması yeterli oluyor sevgili bulmaları için
Alakası yok. Neyse bunlari benim demem saçma olur aynı yaştayız.
Beni ancak hiç sevgilisi olmamış biri anlar sevgilin olduysa zaten anlamazsın iyi günler
Hiç sevgilim olmadı iyi günler
Beni neden anlamıyorsun o zaman ? Yalan söylüyorsun olmuş sevgilin
Demek sevgiden senin anladığını anlamıyorum. Ben birini onun random gülüşünü kullanacak kadar çok seven biriyim.
Bende kızların parası çok olan erkeği sevdiğini düşünen biriyim o yüzden olmadı sevgilim zaten
Bilmiyorum öyle biri olmadım mesela yakın zamanda bana talip çıktı istemedim hem zengin hem bilmem ne ama gram umrunda değil hedeflerim var ve kalbimde biri var