Çok özel suçlar olursa Ancak Uluslararası hukuk devreye girer o zaman alabilir böyle ufak tefek şeyler de zaten olmaz. Ama internet ortamı da olsa sanal ortam da olsa kimseye hakaret etmemek gerekiyor.
Adli bilişim uzmanıyım, özel şirketim var. Fake hesapların da bulunma yolu var emin olun, kimseye yalan borcum yok. Ama "çirkinsin" gibi basit bir şey için uğraşacaklarını sanmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulamaz. Bulsa da çirkinsin demenin herhangi bir sakıncası yok
Onuda kadına degil listesindeki başka bi erkege yazdm o çirkinmdedm adama snra yanls oldu dedim oda kadına atmış yazışmayı
Yine problem değil sıkıntı olmaz. Seninle tanışmak isterdim
Neden olmaz sıkntı anlıyomsnz bu işlerden
Kötü bir şey dememişsin ki
Evet bana seni şikayt edicem sevicem yazdı kadın bende sen bana küfür ettin görürüsn yazdım engelldim
Sikicm yani
Seni bulamaz ki şikayet etsin
Savcılıga vercem seni dedi ama ıp vermiyor instagram galiba
Çok özel suçlar olursa
Ancak Uluslararası hukuk devreye girer o zaman alabilir böyle ufak tefek şeyler de zaten olmaz.
Ama internet ortamı da olsa sanal ortam da olsa kimseye hakaret etmemek gerekiyor.
Anladıö bişey olmaz yani
Olmaz kesinlikle
Siz peki nerden biliyosunuz var mı çevrenzde
Merhaba, artık bulunuyor maalesef. Geçmiş olsun.
Of çocuk yok karsında
Saçma
Adli bilişim uzmanıyım, özel şirketim var. Fake hesapların da bulunma yolu var emin olun, kimseye yalan borcum yok. Ama "çirkinsin" gibi basit bir şey için uğraşacaklarını sanmıyorum.
Bulamaz
Siz nerden bildiniz
Ben evliyayım.
Ciddi soruyorm var mı bilginiz
Fake hesaptan yazmışsın ve hesabı kapatmışsın. Nasıl bulmasını bekliyorsun mesela? Zaten kim olduğunu bilmiyordu.
Savcılık falan hikaye. Çok ciddi bi şey olmadığı sürece kimse kişisel bilgi paylaşmaz
Öylemi bana ıp vermiyongaliba inst
O işler öyle olmuyor :) bulamaz dedik artık sus😂
Erkeğe mi yazdın
Kadın
Erkek olsa umursamazdi ama kadına dert olmuştur. Ama hesabı bulabilecegini sanmıyorum
Evet daha önce bende adliyede sormustum savcıya ancak bi oaylsm yaparsa hesaptn vs zor demişti
Sen niye öyle bir şey yaptın ki
Beni ciddi birisi ekliyodu sapıkca yazıyodu
Demekki seninle bir derdi var