Bu ikisini kullanıp görüp karşılaştıranlar var mı ikisi arasında kararsız kaldım bunlar hangisi daha iyi
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Bluetooth Kulaklık Beyaz
Xiaomi Redmi Buds 4 Active Bluetooth Kulaklık White
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buds kullanıyorum. Diğerini kullanmadım karşılaştıramam. Ne beklediğine bağlı ama ben minik bir tık hayal kırıklığına uğradım kullanış açısından. Ama dışardaki sesi kesmesi falan çok iyi.
Hangisini kullanıyorsun Lite mı Active mi? İlk başta Lite diyordum yaa Active çok övüyorlar
Active benim de.
Ben de şu anda Active karar verdim tekrardan ama yine de emin olamadım konuşmada nasıl iyi mi sesli ortamda nasıl müzik konusunda normal mi ben öyle çok bir şey beklemiyorum çok kullanmam herhalde ama özellikle kullanacağım şey arama konuşma olacak müzik dinleyen birisi değilim ama olursa da normal yetsin kadar olsun yeter hani eski kablolu kulaklıklar var yaa onlar gibi diyim sana tabi onlardan da iyi olur herhalde ama öyle çok ahım şahım bir şey istemiyorum beklemiyorum da bana uzun süre gitsin sağlam olsun normal olarak yetsin yeter
O halde müzik açısından beklentini karşılar. Konuşma açısından da karşılar diye düşünüyorum, dışardaki sesi direkt kesiyor çünkü. Hatta dışardaysam bazen çıkarıyorum arkamdan insan, araba gelse farkına varmam diye. Ara ara müziği kesiyor kendi kendine ama o spotify ile mi ilgili kulaklıkla mı onu bilmiyorum. Birde çok hassas, saçımı düzeltmek için kulağıma dokunsam anında müziği durduruyor. Tabii sende bu problemler olmaz diye düşünüyorum fazla.
O galiba kendisinde var ama ikisindemiydi ya bunda ya da diğerinde mi tamhatırlamıyorum incelem videolarını izliorum da kulakda biraz oynamayla müziği kesiyormuş masaya düz koyarsan müzik çalmaya başlıyormuş gibi şeyler diyorlardı bu dediklerin olabilir o zaman bunu alabilirim ben de tam istediğim gibi kulaklık benim için teşekkür ederim sağolasın :) :)
Bir şey daha soracağım suya toza dayanıklılığı var mı bunun
Ben hep temiz ve kuru kullandığım için ne desem yalan olur şimdi. Bazen yüzümü yıkarken kulağımda oluyor ama hiç o kadar ıslanmadı. Toza da pek maruz kalmadı tabii.
Tekrar teşekkür ederim bir daha bakayım da tekrardan kararımı ona göre vereyim
Rica ederim, güle güle kullan şimdiden ✨
diğer seçenek uygun gibi geliyor bana
Diğer secenek derken farklı ürün marka mı diyorsun bunlardan hariç
Ben bilemedim ne alacağımı zaten çok kararsız kaldım bir powerbank konusunda iki bunda powerbanki aldım sonunda ama bunda kaldım bu sefer niyeyse çok çeşit var ve yorumlara inceleme videolarına baktığım da çok kararsız bırakıyor bilemiyorum o yüzden benim aradığım normal kablolu kulaklıklar nasılsa öyle olsun onlardan yine iyi olsun müzik dinleme konusma normal olsun yeter
diğer seçenek daha uygun bence
Diğer seçenek nedir onu anlamadım ben
Xiomi redmi buds 4 active bluetooth kulaklık white
😄 şimdi oldu çok teşekkür ederim sağolasın 🫡🫡
bir şey değil rica ederim
2 numara