İnternet & Teknoloji İPhone da farklı profil nasıl anlaşılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim iPhone da ana kilit ekranını değiştirirken birkaç ekran gördüm bu ne anlama geliyor Acaba başka profil gibi bir şey olabilir mi PC gibi yani İPhone da farklı profil nasıl anlaşılır? Cevapla iPhone Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Androidlerde de var kilidi her acıp kapadıgında farklı goruntu cıkıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır direkt ana kiliti farklı bir sayfa gibi değiştirdi Yorumla
ТҮРКПҮ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İPhone kulanmıyan biri olduğunu nasıl belli edersiniz. 👆👆👆 0 0 Yorumla
Lskskslwk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl öyle bir özellik var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlarım bunu yani ana kilit ekranında bir sürü fotoğraflı ekran vardı Yorumla Lskskslwk +1 yıl sanırım ana ekrana uzunca basınca hepsi çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Peki Windows gibi mi hepsinde farklı bir program mı var Yorumla Lskskslwk +1 yıl yok programlar aynııı arka fon değişiypr Yorumla Soran +1 yıl Benim bi arkadaşım böyle bir özellik var demişti birini sevgilimin yanında birini normal hayatta kullanıyordum demişti Yorumla Lskskslwk +1 yıl offf yok öyle bisey ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Androidlerde de var kilidi her acıp kapadıgında farklı goruntu cıkıyor
Hayır direkt ana kiliti farklı bir sayfa gibi değiştirdi
İPhone kulanmıyan biri olduğunu nasıl belli edersiniz. 👆👆👆
öyle bir özellik var
Nasıl anlarım bunu yani ana kilit ekranında bir sürü fotoğraflı ekran vardı
sanırım ana ekrana uzunca basınca hepsi çıkıyor
Peki Windows gibi mi hepsinde farklı bir program mı var
yok programlar aynııı arka fon değişiypr
Benim bi arkadaşım böyle bir özellik var demişti birini sevgilimin yanında birini normal hayatta kullanıyordum demişti
offf yok öyle bisey ya