Adam baska sehşre gitmiş
12 mini alacam ya
11 pro 2. El hiç bulamadım
12 mini her yerse var ona alacam Artık

11 pro max im vardi 256 lik 14.500 satip 13 pro max aldim gene 256 lik. Pro modelinden sonra en az 128 lik var. Yurtdisi cihazlarindan uzak durun benim eski telefonu cok kisi istemisti ama bir abimin kizina gitti sifir almistim apple dan. Bence sende riske girme sifir yeni modellere bakmani tavsiye ederim.
2. El yurt içi alacam
Cevap
4Cevap
iphone 11 pro serisinde 128 Gb modeli yok hocam İmeisini e devlet imei sorgudan yazarak bakarsın kayıtlımı değilmi diye
Telefpn dükkanına götürüp orada sorgulatacağım almadan önce orada ücretsiz sorgularlar demi telefpn dükkanında yurt içi mindiye
Tamam 11 pro 8.500 alacsm bakalım bende se 2020 var ona da satarım artık
Sağol haftaya alacsm bakalım 64 GB ama saçmalık 64 gb yapmak yerine 128 GB yapılmalıydı 11 pro
5.000 liralık iphone 11 yok 😭 ben daha gencim param yok
12 bin TL verecektim 128 GB ye ama 64 GB buldum 8.500 e
Al sende 8 plus se 2020 gibi de 2020 alma bataryası berbat
8.000 mi? Nereden buldun?
1 haftada 8 bin kazanıyorum ben dün mesela işler kötü idi 1.200₺ kazandım
Ben kazanırım Allah’ın izninle
Bankada 21 bin TL param vae kendim biriktirdik bayanların parasına benim üstünde onların 226 bin di 25 bin birime borç vardı 21.500 kaldı oda benim üstümde Şu an 243 bin para var ama bi boka yaramıyor ev alsak yetmiyor bi şey etsek olmuyo
Merhaba İphone 12 mini satıyorum almak istersen yardımcı olabilirim garantili faturalı TR pil sağlığı 90 çiziksiz temiz
burada da var 12 mini 12.500 gece mavisi renk ama 11 pro kazan 3 kamera 3 kamera sende de olsa alırdık ama sendeki 2 kamera
Ve pil sendeki daha az 11 pro daha yükle pil kapasitesi
Bence alma derim sıkıntı ya yurt dışı ürünler sonrasında belki kullanıma kapancak nasıl açtırcaksın parana yazık bence alabiliyosan Türkiyeden al derim
IMEI ile sorgularsan anlarsın ve 8500 çok pahalı.
Hacı kime sorsam 8.500 ucuz dşyor ne pahalısı
11 pro 64 gb sence kac olmalı 1 haftalık telefpn?
128 GB 11 pro var mı?
Valla bakıyorum Facebook’ta ta vae dyorlae 128 GB ama az genelde 64 GB
64 buldum 8.500 adam 0 almıs satıyor ama telefonsuzlara dedğm 2 yere inanmıyorlar hemen al kacırma dediler ben perşembe alacam
Kayıtlı ise ve sorunu yoksa direkt al. Fatura ve cihazda kı imei karşılaştır ve ımeı sorgulama yap. Yurt içi cihaz ise ithalat yoluyla kaydedılen imei yazar. Bildirim penceresini sağdan asagı indir ekran parlaklığı butonuna elını basılı tut true tone aktıf mı kontrol et. Bir de ayarlar da degısen parçası var mı kontrol et , sorun yoksa hayırlı olsun.
O fiyata yurt içi sorunsuz telefon imkansız ama
Adam fatura dün kesildi cuma günü dedi 0 telefpn dedi ben zaten telefpn dükkanına götürüp telefpn dükkanına baktıraxagım telefona
Baktır bakalım ama büyük ıhtımal yurt dışı o cihaz. Bende de var 11 pro 7 ay gafantısı kaldı hayatta o fiyata bırakmam
Çocuk yurt içi diyor ama hangi telefoncudan aldın diyorum söylemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?