2 ay önce kavga sonucu ayrıldık ve engelledi instgramdan numaramida sildi kuzenin sordu bir kaç defa bide çalisdigim yere geldi ama bana çok sınırlı davranıyordu 2 hafta önce engellimi kaldırmis sizce neden
Güncellemeler
+1 yıl
Birde arkamdan onunla asla olmaz uyusmuyoruz biz felen diyormuş hata ortak arkadaşlarimza evleneceğim kız bulun diyormuş
Sen kovaliyorsun , sen ugrasiyorsun , sen alttan aliyorsun. O yerinde duruyor. Ortak arkadaşlarinizada zaten dedikleri ayri bir şey. Ayrilsanda saygiyi kaybetmeki olur ya barisirsin yüzün olsun ama yok. Cocugun ayrildigi iliskiye bile saygisi yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Su anda yalniz. Harekete gec ki egosu kalksin yine. Hem egodan hemde zaman harcamak icin senden bir adim bekliyor
Asla adım atmam bugün calsidgim yere geldi yine yüzüne bile bakmadım kasiyerim ürünü geçerken bile kafamı kaldirmadim
Heyt be. Krall hareket. bak sakin bozma bunu
Bide aynı şirkette çalışıyoruz benim magzami ariyor ben cikdigim zaman telefona müdürümuze abi der ama Ali veyi
Ali beyi veririmisin veya nerede kibar soğuk konuşuyor
Bilinçli olarak gicik veriyor iste. Agacin istemedigi ot dibinde bitermis. Siyrildin say. Kutlamalak lazim
Geri dönsün istiyorum hala çok seviyorum
Al iste. Bende tam akillandi diyordum. Aşıksın ya körsün kör. Bir sigara izmariti kadar değerin yokki şu an onda
Nasıl değerim yok ya aşığım diyemi
Sen kovaliyorsun , sen ugrasiyorsun , sen alttan aliyorsun. O yerinde duruyor. Ortak arkadaşlarinizada zaten dedikleri ayri bir şey. Ayrilsanda saygiyi kaybetmeki olur ya barisirsin yüzün olsun ama yok. Cocugun ayrildigi iliskiye bile saygisi yok.
Kovalamiyorum ki sildim zaten heryerden görmezden geliyorum hediyelerini bile atım sadece öyle gelir belki diyorum
kanka öylesine kaldırmıs işte herseyde anlam aramayın
baskasini bulamamistir
Dönüş sinyali yani
yani bunlarin sagi solu belli olmaz kendini unutturmamaya calisiyodur belki
Bilmem valla donsunde başka bir şey istemem
ohoo sonra kolay lokma derse sasirma
Döndüğünde kolay kabul edecegimi surundurmicegimi kim söyledi 🤪😆
GO GIRL 💅🏻
🌹🌹❤️
Yani siniri geçmiştir
Peki sonuç
Yani sonucu sadece siniri geçmiş
Geri dönermi
Yani geri dönebilir peki sen istiyor musun dönmesini
Evet
Dönme ihtimali var ama Ben de şansa bırakma
Sansa bırakma derken ne yapabilirim ki
Bilmem onunla iyi olduğunu bana karşı herhangi bir nefretin olmadığını belli etmeye çalışsan eminim ki eğer o da dönmek istiyorsa adım atacaktır
Yüzüne bile bakmıyor yapamadığı kalmadı bana
Ama istiyorumda
O zaman siniri geçmemiş demek ki ya açık bir şekilde gidip konuşacaksın ya da unutmaya çalışacaksın
Ben onun yüzüne bakmıyorum kasiyerim ben kasams gelen magzama gelen engelli kaldıran o
Ya da artık seni hiç umursamıyor da olabilir
üstüne alinma sen engeli
boş ver çok takılma böyle şeylere
Yokluktadır