Engeli kaldiran eski sevgili?

Iyi gunler arkadaslar 1,5. Yillik bir iliskim oldu. Kiz arkadasimi cok seviyordum ama maalesef ben uniden yeni mezun olup calismaya basladigim icin henuz dugun yapacak maddi gucum yoktu , kiz arkadasim da evlenmek istiyordu, defalarca anlattim onu cok sevdigimi soyledim biraz zaman tanimasini istedim ama her soyledigimde tamam diyordu ama bu durumun yarattigi sinirden dolayi benimle farkli farkli konulardan defalarca ve saatlerce kavga ediyordu hakaretler havada ucusuyordu ama oyle boyle degil. Bu kavgalar yuzunden defalarca ayrildik. Cogunlukla ben artik nefes alamayacak duruma geldigim icin ayriliyordum ama sinirim gecince agzindan girip burnundan cikip affettiriyordum kendimi en sonunda artik ciddi bir sey istiyorum dedi ben de tamam yapacam 1,5 ay sonra sinavim var gireyim yapayim dedim kabul etmedi gitti. Defalarca kapisina gittim yalvardim yok istemiyorum dedi. Sonra heryerden engelledi beni gecen baktim sadece whatsapp engelimi kaldirmis., digerleri duruyor. Bunun anlami nedir sizce?

Engeli kaldiran eski sevgili?