Benim bir bilgisayara ihtiyacım var. İnternetten bunları buldum. Hangisi beni uzun süre götürür?

Benim telefonumdan başka hiç teknolojik bir aletim yok. Bu zamana kadar da olmadı 😕 Kuruş kuruş elime ne geçerse kenara atıyorum. Bir laptopum olsun çok isterim ama bilgim yok anlamıyorum. Pişman olmak hayal kırıklığına uğramak istemem. Beni uzun süre yani bir 4-5 yıl ileri götürecek bir cihaz olsun derslerde araştırma yaparken sunum hazırlarken canlı görüntü sağlarken ve bir depo görevi stok görevi yapabilen bir cihaz olsun istiyorum. Tabi arada film dizi izlemek de isterim. Ses problemi olmasın.
İnternette bu bilgisayarları incelerken dün akşam çoğu kişi casper markasından şikayetçi alan var mı mesela nasıl bir bilgisayar? Acer nasıl lenova nasıl mesela? yorum yapin bilgilendirin beni 🤦🏻‍♀️! Kendinizi benim yerime koyun siz olsaydiniz hangisini ne için seçerdiniz? İnternetten alirken neye dikkat etmeliyim ya da dışardan alırken vs.
Benim bir bilgisayara ihtiyacım var. İnternetten bunları buldum. Hangisi beni uzun süre götürür?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar için Teşekkürler 🙏🏻 Bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Biri bana Laptop konusunda yardımcı olabilir mi? En üsttekini satin aldim ama siyah bir ekran ve yazilar var nasil atliyabilirim anlamıyorum