Güncellemeler
+1 yıl
Fake bir hesabın, başka bir fake hesabın linkini alıp kendi keyfi durumuna göre adliyeden tanıdığına gönderip bilgilerini istemesi bilgilerine ulaşması..
Ve bilgilerine ulaşmak istediği kişiye yazılı olarak göz dağı verip adliyeden tanıdığım var bilgilerin elime geçecek yazması şikayet edilse kime baktırdığı tespit edilebilir mi? Whatsapp mesajları silmiş dahi olsa sonuç çıkar mı?
Ve bilgilerine ulaşmak istediği kişiye yazılı olarak göz dağı verip adliyeden tanıdığım var bilgilerin elime geçecek yazması şikayet edilse kime baktırdığı tespit edilebilir mi? Whatsapp mesajları silmiş dahi olsa sonuç çıkar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet suç tabiki
Merhaba, özellikle de adliyeden birine böyle bir şey yaptığınızda bilgilerin de detayına göre birden fazla suç işlenmiş sayılır. Denemeyin. Ağır bir suçtur.
Sıradan bir kişinin adliyede çalışan tanıdığına link verip baktırması ispatlanabilir mi?
Birazdan bu hesap ve soru hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Yapmaya çalıştığınız şey ağır bir suç ve evet tabii ki kanıtlanabilir. Ben de adli bilişim uzmanıyım, daha önce adliyelerle çalıştık.
Peşin hükümlü olma gizli arkadaşım bu benim başıma geldi. Suç duyurusunda bulunacak kişi ben olacağım.
Öyleyse geçmiş olsun, evet kanıtlanabilir fakat kanıt olabilecek cihazları fazla ellemeyin.
Yakalarsa o adam işinden olur sende ceza yersin
Şikayet edilse kimlere baktırdığına ulaşılır mı
Evet bulurlar
Vatandaşlık görevidir kanka
Suçtur
evet suç tabiki
Evet suç