İnternet & Teknoloji Word’ü çok iyi bilen var mı? Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kelimeler doğru ama yazım ve dil bilgisine basınca altı kırmızı oluyor. Ama cümlelerde hata yok. Bu nasıl düzeltilir? Word’ü çok iyi bilen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunu ayarlardan word de kelimelerin türkçeye göre yanlış yazımından kaynaklı veya türkçe se o kelimenin olmayışından ayarladan kapatabiliyorsun. 0 2 Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl yaptım orayı olmadı Yorumla SAblaK +1 yıl Word kaç kullanıyorsun? Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sağ tıklayıp yazım denetimi deyin. Orada bir kutucuk var yazım denetımı yapma onu tıklayın düzelir 0 1 Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl düzelmiyor f7 yapınca hepsi çıkıyor. Bu belgeyi düzenleyip birine vericem ve o f7 yapacak Yorumla
ebruSStars Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Mesela örnek verir misiniz? Yabancı dilde kalmış olabilir mi? 0 1 Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl almanca kelimele var düzeltiyorum türkçe yapıyorum tamam diyorum yine aynıı Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Dil farklıdır 0 1 Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl denedim olmadı 3-5 kişye gösterdim onlarda yapamadı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu ayarlardan word de kelimelerin türkçeye göre yanlış yazımından kaynaklı veya türkçe se o kelimenin olmayışından ayarladan kapatabiliyorsun.
yaptım orayı olmadı
Word kaç kullanıyorsun?
Sağ tıklayıp yazım denetimi deyin. Orada bir kutucuk var yazım denetımı yapma onu tıklayın düzelir
düzelmiyor f7 yapınca hepsi çıkıyor. Bu belgeyi düzenleyip birine vericem ve o f7 yapacak
Mesela örnek verir misiniz? Yabancı dilde kalmış olabilir mi?
almanca kelimele var düzeltiyorum türkçe yapıyorum tamam diyorum yine aynıı
Dil farklıdır
denedim olmadı 3-5 kişye gösterdim onlarda yapamadı.