+1 yılEşinin e-devlet şifresini saklaması çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bunlar arasında güvensizlik, gizlilik endişeleri, mahremiyet veya sadece kişisel tercihler bulunabilir. Ancak, bir ilişkide güven eksikliği varsa, bu konuyu ciddi bir şekilde ele almak önemlidir. İlk adım, açık ve dürüst bir iletişim kurmaktır. Eşinizle bu konuda samimi bir şekilde konuşarak endişelerinizi paylaşabilir ve birlikte çözüm bulabilirsiniz. Terapist desteği almak da bu tür durumlarla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Ancak, ilişkinizde güvensizlik hissediyorsanız ve bu durum sürüyorsa, ilişkinizi değerlendirmek ve sağlıklı bir şekilde ilerlemek için gerekli adımları atmaktan çekinmeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvli birisinin eşinden e devletini saklamasının 2 nedeni olabilir.
1- Adamın çok sayıda malı mülkü vardır, eşinin bunları öğrenmesini istemiyordur o yüzden sakliyordur.
2- Adamın sicili bozuktur, geçmişte çok sayıda suç işlemiştir, bu yüzden eşi öğrenmesin diye saklıyordur.
Bu 2 sebepten başka e devlet eşten saklanmaz ya saklamasının nedeni bunlardan birisidir diye düşünüyorum.04 Yorumla- +1 yıl
Seninle evlendikten sonra ev arsa falan aldıysa, herhangi bir boşanma durumunda sen adamın malını mülkünü bilmezsen, adam malını mülkünü senden daha rahat kaçırabilir. Siz boşanmadan birkaç ay önce arkadaşının üstüne geçirir, herşeyini senden kaçırmış olur
- +1 yıl
Adam bir şekilde malını mülkünü bilmeni istemiyor. Ola ki kendisine bi ev kalmışsa, onu satıp parayı başka birşeye yatırmak istiyor olabilir. O yeni aldığı evi de başkasının üstüne geçirir. Senin ruhun duymaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü aldatıyordur
03 Yorumla- +1 yıl
Nasil e devletmi aldatiyo beni 😅
- +1 yıl
Bilmiyorum her şey mümkün 😅
- +1 yıl
Dogru diyon
+1 yılmal alip satmıştır, davasi vardır , başka hatti vardır banka hesaplarında farklılık vardır uzar gider
03 Yorumla- +1 yıl
bunun icin atı alan çoktan Üsküdari geçmiş ama
Ogrenmesini istemedigi bi durum var kesinlikle...
06 Yorumla
+1 yılsuç dosyaları icraları mhrs kayıtları vs daha saymakla birmez
010 Yorumla- +1 yıl
Zaten tapu bilgileri de orada
- +1 yıl
internet bankacılığı kullnaıyor ise şifresini öğren ordan geçiş yapabiliyorsun e devlete
- +1 yıl
oluyor e devlete geçiş var
- +1 yıl
rica ederim umarım boşanmanıza neden olmam
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılE nabızda cinsel hastalığı vardır
Daha önce suç işlemiştir
Vs vs016 Yorumla- +1 yıl
Şifresiz imkansız bilemezsin
- +1 yıl
Şüpheye düşmede haklısın
Evlenip boşanmıştır
Nafaka ödüyordur
Çocuğu vardır
Cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanmış tedavi görmüştür
Suçu karışıp ceza almıştır hapis yatmıştır vs vs
Yüzlerce şey olabilir
Yerinde olsam öylesi ile yani şifresini vs gizleyenle arkadaş dahi kalmam çünkü ileride başın ağrır - +1 yıl
Aynen yaşanılmaz
- +1 yıl
Şifreni vermezsen boşarım de vermezse ciddiyim boşanma davası aç
- +1 yıl
Şimdi anlaşıldı 50 yaşında adamla olman büyük hata. Ben 36 yaşındayım senin ben gibi yaşlarda birisinden ilerisine gitmemen lazım. En basiti kuşak farkı asla mutlu olamazsın. Başta yanlış evlilik yapmışsın
- +1 yıl
Evet maalesef ki yanlış olmuş umarım bundan sonra senin için güzel olur
- +1 yıl
Yani senin için aşk hikaye tek gerçek para mı ve eğitimsiz mesleksiz boş birisi misin
- +1 yıl
Anladım
+1 yılEski eşi vardır, senden gizlediği malı mülkü vardır veya sicili temiz değildir
05 Yorumla- +1 yıl
Ya sicili bozuk olsa zaten işe almazlardı onu eski eş diye bir şey yok zaten malı mülkü daha paylaşılmamış aile arasında sadece şunu merak ettim yani kardeşi sürekli evi satacağım falan edeceğim hesabı yapıyorlar dahili Apartmanı diye ben de merak ettim yani dedim şu e-devlet'ini verdi bir bakayım dedim O da ne için dedi dedim ki böyle böyle kardeşin sürekli söyleniyor Yani ben artık Hani bir öğreneyim de yani odadaki şifre yok dedi Yanlış dedi unuttum dedi falan dedi
- +1 yıl
Gizleyen adamdan olmaz ya. İlla vardır bi gizlisi saklısı
- +1 yıl
Benim yorumumun aynısının daha kısa halini yapmışsın.
+1 yılYa borç haciz vardır ya da ev tarla tapan satmıştır senden habersiz
011 Yorumla- +1 yıl
Kardeşi bizi istemiyor benim geçmişimden dolayı yargıladığı için altlı süte oturdukları için istemiyor Ben de dedim ki sürekli Niye kardeşim böyle bir şey söylüyor yani evi satacağım edeceğim diye ver dedim e-devlet'ini vermedi bana bahane uydurdu işte unuttum falan işte e-devlet şifremi falan diye Sizce bu mantıklı mı yani
- +1 yıl
Sana güvenmiyor gibime geldi geçmişin de ne var senin özelse burdan anlatma
- +1 yıl
Ya öyle bana güvense zaten e-devlet'ini verir yani icrası varsa icrada borcu varsa borcudur hapishaneye girdi çıksa yani başına ne geçmişse yani bunları bilmem lazım benden saklamasını gereği yok ha saklarsa yani Ben bununla düşüne düşüne nereye kadar sürdüreceğim bu evliliği
- +1 yıl
Sürekli bıktırana kadar ustele bakalım en son ne tepki verecek karşına al bana güvenmiyormusun de guvenmiyorsan bu ilişkimize zarar verir falan de tepkisini ölç
- +1 yıl
Sen kafaya koymuşsun zaten bakmadan rahat edemezsin oda gizlemesin evlilikte gizlisi saklisi olmamalı
- +1 yıl
Sen yinede fazla sifirlenme sakin kafayla hareket et bence
- +1 yıl
Daveti gordünmü
- +1 yıl
Ordan devam edelim istersen
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAvukat bul boşan güvenmiyorsan güven kalmadıysa neden devam edesin.
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kadın neden eşinin e devletini merak eder ki? Ben olsam saklamam o ayrı konu? 🤔
04 Yorumla- +1 yıl
Ya kardeşin sürekli evi satacağım falan diyor sürekli bizi istemiyor zaten o evde de oturmuyoruz kiradayız şu an yani insanı zoruna gidiyor Yani kendi evi varken niye Kirada kalıyor diye Ben de eşime dedim ki e-devlet'ini bana bir ver dedim bir bakayım dedim O da yok şifre yanlış yok unuttum hep böyle bahane uydurdu Ben de açıkçası oldum dedim kardeşini sürekli böyle şeyler söylüyor Dedim acaba doğru mu yok dedi İşte babamın üzerine İşte o yalan söylüyor falan diye ama dedim e-devlet'in de vermedin bana dedim Yani aklımda hep bir soru kaldı Şimdi
- +1 yıl
Hala o adamla evlisin. 😏
- +1 yıl
Yok be evli değilim de öyle hep aklıma takılıyor yani sürekli hep yalan dinlemekten Artık sıkıldım
- +1 yıl
İyi yapmışsın.
kürtaj, hiv testleri gibi şeyler e nabıza düşüyor e nabıza da e devletten giriliyor. Bi haltlar yemiştir senden gizli
03 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMahkemesi falan vardır suç işlemiştir
01 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Belli ki borcu ya da senden gizli malı var
02 Yorumla
+1 yılMalı mülkü veya davayı saklamak için
03 Yorumla- +1 yıl
Metresine ev açacak belki
+1 yılTelefon filan tamam da e devlet ne hshdh
010 Yorumla- +1 yıl
Ne saklayabilir ki
- +1 yıl
Kocan resmi olarak evlenmedi mi napti senle hshd
- +1 yıl
O zaman saçmalık yani bişey saklamasi
- +1 yıl
Garip kocan var umarım mutlusundur
- +1 yıl
Evli olmasan seni kaçırmaz yazardım zaten haha
+1 yılmallarini saklamak için bence
04 Yorumla- +1 yıl
başka malları vardır başka hatları vardıe 2. ci eşi bile olabilir 🤣
- +1 yıl
anladım beybi zaman gösterir sana herseyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok garip bi hareket evliysen sana bi konuda danışabilir miyim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanın sıkılsın nolacak merak ettim
Cevap sahibi+1 yılsöylede
+1 yılsakladığı bir şey vardir
025 Yorumla- +1 yıl
vardır bı sikinti
- +1 yıl
Ev konusu o kardeşi bizi istemiyor evde beni aldı daha doğrusu evi satacağım edeceğim falan diyor Ben de dedim ki şu e-devlet'ini bir ver bakayım da dedim hani bu ev kimin üzerine falan dedim O da dedi ki yok Ev benim üzerime işte kardeş babamın üzerine kardeşim falan yalan söylüyor diye ama e-devlet şifresini bana bir türlü vermedi Yani Nuh şifre yanlış yok unuttum bahane bahane
- +1 yıl
sıkıntı belli o zamann
- +1 yıl
şifreyi vermediğine gore
- +1 yıl
o kesin yani
- +1 yıl
haklisinnn
- +1 yıl
güven sorunsalı
- +1 yıl
güven yoksa evlilik zaten yurumez
- +1 yıl
insan eşine şüphe düşürür mü nereye kadar sakliyacan
- +1 yıl
otur konuş ona göre davran
- +1 yıl
o zaman yapacak bir şey yok
- +1 yıl
uğraşma o zaman
- +1 yıl
aynenn
- İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyler kişiye özeldir.
00 Yorumla
+1 yılSuçu vardır :)
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Büyük ihtimal davası felan vardır görmesin diye
00 Yorumla
+1 yılSacma
01 YorumlaBorcu olabilir.
01 YorumlaNe yapacaksın ki
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldavaları vardır
00 Yorumla Sen bu adamı nekdar tanıyor sun kac senlik evlisin
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Ya da sabıkası filan vardır ne bşleyimmneden saklasın ki
+1 yılNe bileyim
00 YorumlaGtü yaştır ondan
04 Yorumla- +1 yıl
Ya ben şunu öğrenmek istedim kardeşi aile apartmanda oturmamıza izin vermiyor Biz kirada oturuyoruz sürekli evi satacağım edeceğim diye söylenip duruyor nerede işeme Dedim ki şu e-devlet'ini bana bir verir misin dedim Sonra ne için sordu ya dedim kardeşin sürekli dedim evi satacağım edeceğim dedi Yani bu evde mi senin üzerine mi dedim kardeşinin üzerine mi dedim Yani o da şifremi unuttum işte bilmiyorum falan diye bahane üretti
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavası olabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne