İnternet & Teknoloji Benim Tc kimlik kartım kayboldu da nüfus kayıt müdürüne gitsem iptal ettirip yenisini alabilirmiyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alabilirmiyim Güncellemeler+1 yıl Kimse mi bilmiyor Benim Tc kimlik kartım kayboldu da nüfus kayıt müdürüne gitsem iptal ettirip yenisini alabilirmiyim? Cevapla Kredi Kartı Soruları Nüfus Soruları Beğen Paylaş Takip Et
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl e devletten iptan ettirmelisin hemen.. sonra yeni çekilmiş foto lazım.. harç ödüyorsu 260 tl.. sonrada randevu alıyorsun.. eve yolluyorlar sonra 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E devletten nasıl iptal edebilirim bilmiyorum yardım edermisin Yorumla by_naturalist +1 yıl e devlete giriyorsun.. arama yerine.. kimlik kartı kayıp bildirimi yaz.. ve iptal ettir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl artik tarih sahnesinden silindin malesefsef 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Cevap sahibi +1 yıl anliyosunda hmmm😏😏🤔🤔 Soran +1 yıl Aynen kanka uğraşamam senle Cevap sahibi +1 yıl bizde senle oksijen israfi
xWoramelx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Alırsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İptali olur mu peki Yorumla xWoramelx +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya cidden böyle bi aptallık nasıl yaparım Yorumla xWoramelx +1 yıl Olabilir ya insanlik hali 🌸 Yorumla
antidepresansiz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl tabiki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece yenileme yapıyor diye biliyorum nüfüs müdürlüğü iptali yapmaz diye düşündüm Yorumla
benakillanmam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl gazeteye ilan vercen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne saçmalıyorsun kardeşim Yorumla benakillanmam +1 yıl nufusa git anlatır Yorumla Soran +1 yıl Nüfüs müdürü hem iptal ettirip hemde yeni kimlik verebilir mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
e devletten iptan ettirmelisin hemen.. sonra yeni çekilmiş foto lazım.. harç ödüyorsu 260 tl.. sonrada randevu alıyorsun.. eve yolluyorlar sonra
E devletten nasıl iptal edebilirim bilmiyorum yardım edermisin
e devlete giriyorsun.. arama yerine.. kimlik kartı kayıp bildirimi yaz.. ve iptal ettir
Zayii ilanı da ver
artik tarih sahnesinden silindin malesefsef
Ne alaka?
anliyosunda hmmm😏😏🤔🤔
Aynen kanka uğraşamam senle
bizde senle oksijen israfi
Alırsın
İptali olur mu peki
Evet
İnşallah ya cidden böyle bi aptallık nasıl yaparım
Olabilir ya insanlik hali 🌸
Evet
tabiki
Ben sadece yenileme yapıyor diye biliyorum nüfüs müdürlüğü iptali yapmaz diye düşündüm
gazeteye ilan vercen
Ne saçmalıyorsun kardeşim
nufusa git anlatır
Nüfüs müdürü hem iptal ettirip hemde yeni kimlik verebilir mi