Telefonum "Xiaomi note 10S "daha önce de şişmişti degistirtdim ve yine aynı sorun oluştu şu an ne kadara yaparlar bilen var mı ona göre hareket edeceğim yoksa maaşı beklemek zorundayim
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bilen ya da tahmini olan yazsin
Telefonun bataryası şişti ne kadara yenisini yaparlar?
Antalya Belek bölgesi turistik bir yer olduğu için kaziklanma ihtimalim çok yüksek o yüzden soruyorum tahmini olan vardır belki diye yoksa bende direkt giderim
Maaşım yüksek fakat kredi borclarim olduğu için önümüzdeki 2 ay çok yüksek bir meblağda harcama yapamam işte yenisini alırsam da iyi bir şey olsun istiyorum ama o zamana kadar idare etsin yeter çünkü tüm her şeyim onun içinde neyse yine de teşekkür ederim cevapladigin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Garantisi bitti mi? Şismek ayıplı mal sayılıyor ve çok tehlikelidir. Dikkat et, kullanma.
Servisine götür. Orijinali yine rahat 1000 tl bulur
telefonunu yenileyebilsen
Yenilemeyi düşünüyorum ama o kadar harcama yapabilecek bütçem yok şu an yenisini alana kadar idare etmesi lazim
nerdesün şehir neresi
Antalya Belek bölgesi turistik bir yer olduğu için kaziklanma ihtimalim çok yüksek o yüzden soruyorum tahmini olan vardır belki diye yoksa bende direkt giderim
paran ne kadar
alım gücün nasıl
telefonu elden çıkarts bilir ösn
Maaşım yüksek fakat kredi borclarim olduğu için önümüzdeki 2 ay çok yüksek bir meblağda harcama yapamam işte yenisini alırsam da iyi bir şey olsun istiyorum ama o zamana kadar idare etsin yeter çünkü tüm her şeyim onun içinde neyse yine de teşekkür ederim cevapladigin için
iyi telefon alacaksan beni dinle
Varsa tavsiyen dinliyorum tabii ki
redmi note 12 pro plus
tank gibi telefondur
imei atılıyor
ve fiyatı ikinci elde 8.000
Mardin'deyim
Evet nişanlımın da o telefonu kullanıyor baya memnun bakalım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Çok teşekkür ederim cevapladigin için
oks hayırlısı olsun
Allah borucunda
sana yardımcı olsun
Pahalı olabilir biraz
degişir modele göre