İnternet & Teknoloji Tuşlu telefon bataryası ne kadar acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tuşlu telefon almıştım maalesef bataryası sistigi için çalışmıyor telefoncularda ne kadara satılıyor Tuşlu telefon bataryası ne kadar acaba? Cevapla Telefon Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. 100-150 civarında 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl internetten alabilirsin 100-150 civarında, neden tuşlu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Babanem için Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl Ne sırıtıyorsun 32disin görünüyor Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl O hiç aklıma gelmedi de ondan, ben de dijital dünyadan kendini soyutladın mı acaba diye düşündüm 😅 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. Telefondan daha pahalı 0 0 Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Askeremi gidiyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok be babaannem için Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Hee 100/150 tl falandır heralde Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl iyisini bulamazsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla h8hc4c +1 yıl orjinal uretilmiyo fason hep ondan Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Orijinal bulmak zor mu nerden anal anlayabilirim orijinal değil mi diye Yorumla h8hc4c +1 yıl tamirat yaapnlarda olur sanirim onlar eski telefonlarin parcalarini tutuyorlar Yorumla h8hc4c +1 yıl cogu yer satmiyor bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
100-150 civarında
internetten alabilirsin 100-150 civarında, neden tuşlu?
Babanem için
:D
Ne sırıtıyorsun 32disin görünüyor
O hiç aklıma gelmedi de ondan, ben de dijital dünyadan kendini soyutladın mı acaba diye düşündüm 😅
Min 100-150 TL arasıdır
Telefondan daha pahalı
Trendyoldan al 150 TL
150 200 vardır ama merak etme senden para almaz
Askeremi gidiyon
Yok be babaannem için
Hee 100/150 tl falandır heralde
iyisini bulamazsin
Neden ki
orjinal uretilmiyo fason hep ondan
Haklısın
Orijinal bulmak zor mu nerden anal anlayabilirim orijinal değil mi diye