İnternet & Teknoloji Instagram Maya 2 aydir tarihi gecmsi kulansam bisey olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Instagram Maya olucakti qjdbfjjrjf Güncellemeler+1 yıl Oha ya duzeltiyorum KS yine instagram diye algiliyor off instaaaa mayaaa olucak Instagram Maya 2 aydir tarihi gecmsi kulansam bisey olur mu? Cevapla Tarih Soruları Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sevgili arkadaşım şu türkçeyi düzgün kullansan derdini güzelce anlatsan biz de ona göre yorum yapsak iyi olmaz mı 0 3 Yorumla cengaver115 +1 yıl Düzeltmeler rağmen hala ne dediğini anlayamadım Yorumla cengaver115 +1 yıl Tarihi geçmiş bir yiyeceği kullanma millet uyarıyor niye kullanıyorsun sonra bir şey olunca doktora sağlık daha önemli Yorumla Soran +1 yıl Kulanmadim Yorumla
Selçuk_kzy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ne diyon türkçe katili 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haha klavye hatasi kusura bakma Yorumla Selçuk_kzy +1 yıl Sinirim bozuldu valla iki saattir ne demek istediğini anlamaya çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Instaaaa mayaa olucak ama KS Instagram diye algiliyo benimde sinirim bozuldu ya of Yorumla Selçuk_kzy +1 yıl Sıkıntı yok ya kafana takma 👍 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Selçuk_kzy +1 yıl Ok Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. Anlamadım ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgili arkadaşım şu türkçeyi düzgün kullansan derdini güzelce anlatsan biz de ona göre yorum yapsak iyi olmaz mı
Düzeltmeler rağmen hala ne dediğini anlayamadım
Tarihi geçmiş bir yiyeceği kullanma millet uyarıyor niye kullanıyorsun sonra bir şey olunca doktora sağlık daha önemli
Kulanmadim
ben kullandım bişsi olmadi
Ne diyor bu derdini hadi ordan anlayan varsa anlatsin
Saglik bu riske atma
Ne diyon türkçe katili
Haha klavye hatasi kusura bakma
Sinirim bozuldu valla iki saattir ne demek istediğini anlamaya çalışıyorum
Instaaaa mayaa olucak ama KS Instagram diye algiliyo benimde sinirim bozuldu ya of
Sıkıntı yok ya kafana takma 👍
Tamam
Ok
Anlamadım ki
Neyy
olmaz devam