Bilemiyorum ablacım. Emojilere güncelleme geldi. Bir kaç tane eklendi. Yeni çift emojisi de bunlardan biri. Adam Faroe adalarının bayrağını eklemediyse çift emojisi eklemiş olmalı
Yapacak bisey yok ama takipçisi yüksekse ve hesap gizli değilse wayback machine sitesinden profilin eski haline bakabilirsin ama oda popüler siteler ve profiller için geçerli şansıni dene istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çift emojisi. Yeni çıkandan. Sende görünmüyor ekli olmadığı için.
Nasıl çift emojisi, sevgili mi yapmış yani
Bilemiyorum ablacım. Emojilere güncelleme geldi. Bir kaç tane eklendi. Yeni çift emojisi de bunlardan biri. Adam Faroe adalarının bayrağını eklemediyse çift emojisi eklemiş olmalı
Bir gözüküyor bir gözükmüyor ama anlamadım
Kaldırıp geri ekliyordur
Ayrılıp ayrılıp birleşiyor o zaman dengesiz. O çift emojini bir atar mısın?
Anlamı yok orada emoji bar ama sende olmayan ya da telefonun desteklemediği için öyle görünüyor
Ama bir gözüküyor bir kayboluyor
Oğlak burcu simgesi değilmi
Boğa burcu, onu sormadım , içi boş gibi duran kareyi soruyorum ben
He o cihazının güncel olmamasından dolayı ya da farklı bir Unicode kullanmasından dolayı cihazının emoji ya da karakteri algılamamasından dolayı
Bir gözüküyor bir gözükmüyor ama
Cihaz algılamayınca doğal bu görüntüyü hangi cihaz üzerinden aldın emojis bakacaksak iPhone veya iPad bide bilgisayardan bakmayı dene profile
iPhone’dan bakıyorum zaten
Bilgisayardan gözükmüyor , Telden baktım, kaldırmış gözüktü telde de
Yapacak bisey yok ama takipçisi yüksekse ve hesap gizli değilse wayback machine sitesinden profilin eski haline bakabilirsin ama oda popüler siteler ve profiller için geçerli şansıni dene istersen
Değil 450 kişi takipçisi
anlamsız geldi bana
Anlayamadım ben de
Bugün yine silmiş