Oyle mi ay insallah basit bir seydir gecer kendiliginden😬 su cicegi ya da zona falan cikar diye korktum birden butun vucudum kasinmaya basladi cunku ama belki de stres yaptim ondan da olabilir🤦🏻♀️
Haha hayır ondan değil zona kabarcık yapmaz. Çok basit cildin beyaz ve inanılmaz hassas. Bide her sene mevsim derecesi değişiyor. Öncesiyle karıştırma.
Emin misin ya valla sinirlerim bozuldu yanagimda da iki sivilce cikti ama onlar normal sivilceler bide bu cikinca anlamadim panikledim ama bu kolumdaki su toplamis gibi duruyor su cicegi degilimdir dimiii
Hayır su çiçeği böyle omaz benim kolumda bir kaç tabe var sıcak havalarda sinekler gece uyurken yapıyor derd edilecek bir şey değil patlatıp limon sür üzerine pamukla biraz beklet geçer.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sinek ısırığı değil su toplamış. Cildin hassas güneşe falan iki saniyede olsa ciktiysan olur bu
Ama daha once de guneste kaldigim olmustu hatta guneslenirken falan hic boyle bir sey cikarmamistim 😕
Cilt 6 ayda bir yenilenir. Eskisi ile kıyaslamaman gerekir.
Oyle mi ay insallah basit bir seydir gecer kendiliginden😬 su cicegi ya da zona falan cikar diye korktum birden butun vucudum kasinmaya basladi cunku ama belki de stres yaptim ondan da olabilir🤦🏻♀️
Haha hayır ondan değil zona kabarcık yapmaz. Çok basit cildin beyaz ve inanılmaz hassas. Bide her sene mevsim derecesi değişiyor. Öncesiyle karıştırma.
Ay umarim oyledirr aslinda cildim cok beyaz degil bugday gibi ama yine de hassasmis dedigin gibi😬😅 e peki ne zaman gecicek bu sey kolumda🙄
Minimum 2 güne patlar
Hadi bakalim insallah😇
sinek ısırmış bendede var
Emin misin ya valla sinirlerim bozuldu yanagimda da iki sivilce cikti ama onlar normal sivilceler bide bu cikinca anlamadim panikledim ama bu kolumdaki su toplamis gibi duruyor su cicegi degilimdir dimiii
Hayır su çiçeği böyle omaz benim kolumda bir kaç tabe var sıcak havalarda sinekler gece uyurken yapıyor derd edilecek bir şey değil patlatıp limon sür üzerine pamukla biraz beklet geçer.
Insallah dedigin gibidir ya ama patlatamam kendi ne zaman gecer kendiligindenn 🤔
Kendiliğindende geçer ama elinle sıksan bile gider o :)
Insallah gecer gider ama sanki bu sey biraz buyuyo yani birazcik genisledi gibi belli belirsiz umarim bana oyle geliyodur🥲
Büyümemesi için patlatmalısın patlat kolonya ya da limonla tampon yap 5 dakika beklet
Ben onu yapamam ya mikropluysa ve etrafina yayilirsa 🙄
O kadar panik olma yaaa :)
virüsmüş :/
Ne virüsü
bi haftadır gecmeyince doktora gittim elayakhastalıgı bu virus almısın bi yerdendedi
Geçmiş olsun sonuç olarak nasıl geçecek ilaç verdimi.
evet verdi vucudumda da sivilceler cıkınca korkup gittim krem ve ilac verdi bugun basladım bakalım umarım biter biran once
Biter inşallah tekrardan geçmiş olsun şifa olması dileğiyle...
Sinek ısırmış kaşımışsın
Ama daha once de sinek isirdi boyle olmamisti bunun icinde su toplamis gibi sankiii
Su toplamış
Sende hic oldu muu
Oldu
Neden oldu?
Bişi ısırmış seni
Gunesten olabilirmis dedi bi arkadas😕
Yok Bi böcek ısırmış
Yabancı Bi yerde yattın mı
Yok hep evdeyim apartmanda ne bocegi🤔
Yanikmi
Yok kolumun ic tarafinda
Oh patlat onu