İnternet & Teknoloji konusunda 543 cevap paylaştı.
hahah bir dönem epey oluyordu :D bir de google translate ile yazıyorlar. Zor olmuyor mu diyorum ne zor olmuyor mu diye soruyorlar google translate ile dolandırmak ne kadar para bırakıyor gelin ortak olalım dedim 🤣 tam orta yolu bulduk derken gene başa dönüyoruz 😒
Bir tanesinin adı Türkçe nerede oturuyorsun dedim İstanbul dedi o zaman umarım İstanbul'daki fırtınayı sorunsuz atlatmışsındır dedim ben Türkiye'de değilim dedi. O zaman niye İstanbul'da oturuyorum dedin diyorum orada oturmak isterdim diyor 🤣 Hatta birini zorladım iyice ben nereden bileyim bu firmanın çalışanı olduğunu dedim. Sağolsun kimlik attı 🤣 bunu photoshopla ben de sana yaparım sorun yok dedim. Zorlayınca zaten yazmıyorlar :D Telegramdan çok geliyordu :D
Bende işler nasıl gidiyor diyorum buna cevap veremem diyor ya dertleşeceğiz nasıl gidiyor diye ısrar ettim işler çok kötü patron haşlıyor diyor 😂 bende bu işlere girecem ya aranıza alın dedim istersen öğretmenim olabilirsin diyor e nasıl olucam dedim bu konu hakkında bilgi veremem diyor ahhaha baya konuştuk ama 😄😄
yok ya ben bak o translate ile olacak iş değil öyle olmaz gelin ortak olalım dedim tamam dedi sonra beni dolandırmaya kalktı o değil de senle bu muhabbeti yaparken yabancı numaradan mesaj gelmesi peki 🤣
belki erkek 🤣 birinde bir tanesi yazdı telegramdan kız ben Amerikalı bir yatırım firmasında çalışıyorum yatırım için Türkiye'de ne yapabiliriz filan ayağına bir sene sonra bir baktım hesap duruyor ama kız erkek olmuş 🤪
Tam siteye yeni geldiğim zamanlardı. Cidden iyi gülmüştüm. 😅 bende üşendiğimden silmiyorum ama arada toplu galeri temizliği yaparım. Bende de 2017-2018 den kalan ekran görüntüleri falan var. Anca yer kaplıyor ya. 😂