Davalık olur muyuz?

Merhaba ben okulda bir çocuktan hoşlanıyordum çocuğun da instagramda 20 takipçisi falan var hiçbir isteği kabul etmiyo biz de arkadaşımla çocuğun sınıfından bi arkadaşının adı soyadı ile instagram hesap açtık ama profil fotoğrafına ya da herhangi bir yere çocuğun hiçbir fotoğrafını koymadık sadece kullanıcı adı onun adı soyadıydı. Sonra onların sınıfındaki insanlara ve hoşlandığım çocuğa istek attık. Belki hoşlandığım çocuk, arkadaşının hesabı sanıp isteği kabul eder diye. Biraz zaman geçtikten sonra çocuğun 2 tane arkadaşı mesaj attı kimsin falan diye biz de birkaç saat onlarla dalga geçtik bize baya küfür falan ettiler. Sonra adı soyadı ile hesap açtığımız çocuk, çocuk aileme söyledim dava edicez falan dedi biz arkadaşımla çok korktuk hesabın kullanıcı adını değiştirdik attığımız tüm mesajları geri çektik sonra baya özür diledik yalvardık ama sadece kim olduğumuzu sordular biz de hesapta 7 kişiyiz falan dedik onlar da isim vermemizi istediler. Biz isim vermedik onlar da "İsim vermezseniz daha çok yanıcaksınız isim verirseniz 7niz de yanarsınız ama azar azar, eğer vermezseniz sadece sen yanarsın" tarzında bir şey dediler. Biz isim veremeyeceğimiz için hesabın kullanıcı adını tekrar değiştirip daha random bir şey yapıp hesabı sildik. Sizce bizi dava edebilirler mi? Lütfen yanıtlayın korkudan uyuyamıyoruz arkadaşım da ben de.

Davalık olur muyuz?