Kulaklığımda kopma falan yok ama ses gelmiyo, kulaklığı algılamıyo. Şarj aletimde de kopma olmamasına rağmen şarj almıyo. Kablosunda sıkıntı var sanırım.
Bunlar garanti kapsamında mı ?
Bunlar garanti kapsamında mı ?
Apple ürünlerinde kutu içeriği garanti kapsamına girer ama diğer markalar ürünün yanında hediye verdiğini belirterek kulaklığa garanti vermez. Bazı markalar şarj aletine ve kablosuna da garanti vermezler. Artı olarak sorunun aksesuardan mı yoksa telefondan mı kaynaklandığını öğrenmel için telefonuda servise isterler :) telefonsuz kalmaya değer mi?
Teli vermem ki :) ama garanti kağıdında tüm parçalar garanti kapsamında diyo
Şarj aletini denedim olmuyo, kulaklık da olmuyo
Aynen bak anlamışsın :D
kulaklık ve şarj girişlerinde sorun olabilirmi acaba? yoksa da garanti kapsamında değildir zaten. ama yeni almışsanız ve bozuk çıktıysa kesinlikle değiştirmek zorundalar.
4 5 ay oldu :( şarj soketinde sorun yok ama kulaklığı bilmiyorum
Hayir ne garantisii ama goturr sikayetini paylaşırsan insanlık görevini yaparlar git değiştir bozuk de?
Evet girer 2 yilik benim var 2ay önce bozuldu aldigim yere goturdum. Onlar gönderdiler garantiye
İkiside mi?
Cevap
31Cevap
Biraz zor ve bir ihtimal kabul ederlrsede cihazla birlikte teknik servisise birakman gerekio cihaz adina kayit acilmasi icin kulaklik yuzunden bir ay telden oluyosun sen bilirsn
Vermem ki telimi :(
Samsungsa size en yakin teknik servise cihaziniz ve arizali aksesuarlariyla giderseniz hallolur. Apple ise randevusuz kabul etmislerdi beni Zorlu centerda kulaklik icin. Hic biri degilse Allah yardimciniz olsun..
vallahi olması lazım öyle saçma sey mi olur kutudan ne çıkıyorsa garanti kapsamındadır ama kullanıcı hatası derler mi onu bilemem
Yine de gidip bir konuşucam
onlar garantiye girmez at çöpe gitsin aksesuarlar garantiye dahil değiller çünkü sadece telefona birşey olursa o garantiye dahil yanındakileri yeniden sen alıcan
Öyle mi
aynen sadece cihaz
Eğer teknoloji magazından aldıysa ve faturadı varsa servise göndermek zorundalar
Faturalı evet
O zaman faturası ile beraber aldığın yere git sorununu anlat çözüm olmazsa ilçe tüketici hakem heyetine sorununu bir dilekçe ile bildir
Peki dediğin gibi yaparım
Garanti kapsamındadır. Cihazın garanti belgesi duruyorsa orayı da iyicene bir oku..
Peki
sadeşe şarj aleti garanti kapsamında olur kulaklık girmez garantiye
Şarj garantiye girse de iyi.
garanti kapsamındadır ama servisler uğraşmamak için 100% garanti kapsamı dısında der. aksesuarları garanti kapsamına almaz.. görende araba aldın camlara film cektin film cizildi diye şikayetçiyiz sanar.
mobilkablo. com'daki 3metrelik 1yıl garantili şarj kablolarını görmelisiniz :)
Garanti kapsamında ama kusuru çoğunlukla tuketıcıde buluyorlar. Kullanıcı hatası adı altında
%90 garanti kamsaminda cihazlar garanti şartları
bölümünde ayrıntılar yazar
genelde girer ama orjinalsa yetkili bir servise sorman gerekir
Orjinal
Buyuk bir ihtimal değil kulaklik ama ben sarj makinesini değiştirdim bir kere
Garantiye aldılar mı yani şarj aletini
garanti kapsamında arkadaş 3 gün önce kulaklığını garantiye gönderdi bugün sıfırı geldi
Bende bir gidicem bakalım ne dicekler
Ben 3 gün önce götürdüm birinden ses gelmiyordu. Bugün yenisini verdiler garantiye girdiği için
Gerizekalı fabrikada geri dön sen kesin fabrika çıkış hatalısın.
Yedek parçalar garanti kapsamı dışındadır
Garantiye girmez; ama görüşmenizde fayda var.
maalesef genelde kullanıcı hatası der sıyırırlar
Adamina göre muamele tanidiksa degistirirlr
Oldu canım. Garanti kapsamındaysa hele bir değişmesin
bir gider konuşurum bende
aksesuar olarak geçer garanti kapsamı dışındadır
Şarj cihazı garantili
hayır bunlar garanti kapsamında
Aksesuar garanti dışı genelde
Git on liraya al bitane ne ugrasıyon:)
Garanti kapsamındaysa ne diye para veriyim :D
Ee tabi garantilidir.
Gidip konuşucam bakalım.