Normal şarj etmenin haricinde kutusunda şarj etmesi için napabilirim? Bastığımda yeşil ışığı yanıyor yani kutunun şarjı var ama taktiğimda kulakliğin şarjı yok.

Normal şarj etmenin haricinde kutusunda şarj etmesi için napabilirim? Bastığımda yeşil ışığı yanıyor yani kutunun şarjı var ama taktiğimda kulakliğin şarjı yok.
Cevap
1Cevap
Kulalığı kutusu şarz ediyor sende kutuyu şarz et
Etmiyor iste onu diyorum. Kutunun şarji var yeni şarj ettim. Ama şarji azaldi kutusuna koyuyorum etmiyor
O zaman kutunun kulaklığı Şarz. Eden yerinde sorun vardır benim de öyle oldu teknik servise verdim yeni bilmiyorum bakalım ne çıkacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Öncelikle ben de kulaklıklarla sıkça uğraşırım ve bazen küçük detaylarda kafa karışıklığı olabiliyor 🤔. Kutun yeşil ışığı yanıyorsa, şarjının dolu olduğunu gösterir. Ama kulaklıkların kutuya düzgün yerleşmediğinden ya da temas sorunu olduğundan şarj almıyor olabilirler. Bir kere kulaklıkları iyice yerleştirdiğinden emin ol; bazen ufak bir tıklama sesi duyarsın, bu teması gösterir.
Eğer hala sorun yaşıyorsan, kutunun ve kulaklıkların temas noktalarının temiz olduğundan emin ol. Toz, kir ya da küçük bir parça bu teması engelleyebilir. Kulaklıkları çıkar ve temas noktalarını nazikçe temizle. Umarım bu yöntem işi çözer! 😊