Bazı kulakliklarda değişkenlik gösteriyor mesela benim kulaklık kulağımda iken gelen telefon çağrısına kulağımda iken tek dokunuyorum gelen aramayi öyle açıyorum şarkı değiştirmek için 2 kere dokunuyorum önce ki şarkı için 3 kere falan markasını falan yaz google de araştır ben oyle buldum
Kulaklığın kapağı açık kalsın telefonun bluetoothunu aç ve bağla bu kadar
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
actim Bluetooth actim ne diye cikar ki bunun adi bide bu iphone sarjiyla doluyor galiba iphone sarji buldumda ucu var basi yok samsun la taksam olur mu
soruya bakmayin yuksek zeka icerir. sonra carpmasin 😁😁
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
vahhhhh akılll yoksunu niye gizli cevap verdin acikca yazaydında esprine gulup alkişlayaydik
Cevap sahibi
+1 yıl
zeka pariltisi sen niye gizli sordun. biz seninkine gulduk 😘
Soran
+1 yıl
gizli sormak oda benim eşekligim olsun sen de hele guzel yorum yaptin aferin derdik sen niye gizli yazdinnn agamm
Cevap sahibi
+1 yıl
ya hu gorsen ne olcak tanican mi. hic bisey bulamayip gizli profile dem vurmanda🤪🤪 neyse gule gule guzel gunlerde kullan diyelim. konumuz kapansin gizli profil 😉
Soran
+1 yıl
yok tanimiycamda belki sen boyle guzel bi yorum yaptin helal olsun derler bi kac kiz yazardi niye gizlisin bu sadece
Cevap sahibi
+1 yıl
kizlar yazsin diye burada degilim. o an icimden oyle komiklik satasma olsun diye gecmistir oyle yazmisimdir. ayrica birinden hoslandiysam ben yazarim. ayrica burada guzel hatun bulma ihtimali yookla hic yok arasi bir ihtimal. ama cok istiyorsan soyle nickini yazayim
Soran
+1 yıl
vahhhh aman eksik ol istemem
Cevap sahibi
+1 yıl
yaa gunum kkotu gecicek uzulcem simdi 🤪
Soran
+1 yıl
hahahah olur öyle şeyler napcann
Cevap sahibi
+1 yıl
demi teselli ariyorum iste naparsin
Soran
+1 yıl
vallaaa ki
Cevap sahibi
+1 yıl
he ya sorma.
Soran
+1 yıl
neyse çokta şey yapmaaa kafana ney takmaa hayatta her şey insanlar icinn olur olacakta 😅
Cevap sahibi
+1 yıl
sen ne yuce gonullu insansin ya sevgi pitircigi
Soran
+1 yıl
ben sevgi pıtircigi töbe olamamm nerden çikti bu ben zeka pariltisiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bluetooth ile
Bluetooh ile bağlan işte sarj yoksa şarj et önce buna alışınca kablolu eziyet geliyor
teşekkür ederim canim ya dokunmatik uzerindemi bunun
Bazı kulakliklarda değişkenlik gösteriyor mesela benim kulaklık kulağımda iken gelen telefon çağrısına kulağımda iken tek dokunuyorum gelen aramayi öyle açıyorum şarkı değiştirmek için 2 kere dokunuyorum önce ki şarkı için 3 kere falan markasını falan yaz google de araştır ben oyle buldum
Telefonla eşlesince cihazin adını değiştir kulaklık diye yaz ben oyle yaptim saatim, kulaklığım, radyo
Çünkü isimler degisik bulamiyorum ksjsjs
Bluetooth ile telefonunla eşleştirmeyi dene. Eşleşirse kulaklığın olmuş olur.
actim Bluetooth ama adi ne diye bilmiyorum ki
Üzerinde yazan marka model ile ilgili bir yazıda cihazın ismi belirtilmiş olması gerekir.
Kabloları kopmuş
Bozuk o kulaklık
At çöpe gitsin
kabloyu nirde gordun
Kulaklığın kapağı açık kalsın telefonun bluetoothunu aç ve bağla bu kadar
actim Bluetooth actim ne diye cikar ki bunun adi bide bu iphone sarjiyla doluyor galiba iphone sarji buldumda ucu var basi yok samsun la taksam olur mu
Saçma sapan bir ismi vardır bluetoothta
Samsung başlığıyla olur tabiki
mi smart band diyo
Hayır o akıllı saatin başka bişey olması gerekiyo
dur simdi sarj ediyor galiba kirmizi kucuk icik yanip sonuyor dolsunda deneyim bos olunca belki olmadi
Olabilir
Teknolojiyle aran yok galiba
ya ne bilim hic iphone kullanmadim kulaklikta nasol olur bilmedim
Kaç yaşındasın
23 yasindayim
Anladım. Nerede yaşıyosun
konya sey simdi oldu taktim dinliyorum bisey daha sorabilirmiyim bu kulaklikta fokunmatik yer var mı
Var da bunlarda genelde çok iyi çalılmıyo dokunmatik. Tam kulaklığın üstüne iki kez vur yavaşça.
tamam teşekkür ederim Allah razi olsun yardim ettin yazdin Allah ne sıkıntın varsa alsin gonlununun muradini versin
Çok sağol ben teşekkür ederim. Cansın.
soruya bakmayin yuksek zeka icerir. sonra carpmasin 😁😁
vahhhhh akılll yoksunu niye gizli cevap verdin acikca yazaydında esprine gulup alkişlayaydik
zeka pariltisi sen niye gizli sordun. biz seninkine gulduk 😘
gizli sormak oda benim eşekligim olsun sen de hele guzel yorum yaptin aferin derdik sen niye gizli yazdinnn agamm
ya hu gorsen ne olcak tanican mi. hic bisey bulamayip gizli profile dem vurmanda🤪🤪
neyse gule gule guzel gunlerde kullan diyelim. konumuz kapansin gizli profil 😉
yok tanimiycamda belki sen boyle guzel bi yorum yaptin helal olsun derler bi kac kiz yazardi niye gizlisin bu sadece
kizlar yazsin diye burada degilim. o an icimden oyle komiklik satasma olsun diye gecmistir oyle yazmisimdir. ayrica birinden hoslandiysam ben yazarim. ayrica burada guzel hatun bulma ihtimali yookla hic yok arasi bir ihtimal. ama cok istiyorsan soyle nickini yazayim
vahhhh aman eksik ol istemem
yaa gunum kkotu gecicek uzulcem simdi 🤪
hahahah olur öyle şeyler napcann
demi teselli ariyorum iste naparsin
vallaaa ki
he ya sorma.
neyse çokta şey yapmaaa kafana ney takmaa hayatta her şey insanlar icinn olur olacakta 😅
sen ne yuce gonullu insansin ya sevgi pitircigi
ben sevgi pıtircigi töbe olamamm nerden çikti bu ben zeka pariltisiyim
peki gokten dusen cig tanesi diyelim😉
Olur şarj et
sarj olmuyor galiba ya