Dün hem whatsappta hemde instagramda fotoğraf paylaşınca fark ettim de wpta çoğu kişi instada ekli değil 😅 Numaramdansa instagramıma daha çok önem veriyorum gibi olmuş 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- s5 ay
Bir kısmıyla buradan da instagramımda olanlar var. Hatta burada sapıklık yaptığı için ezdiğim adresini vermeye bile çekinen alfa erkek görünümlü bir kişi de instagramdan tehdit etmişti. Yüz yüze olsa ağzını açamayacak insanlar sosyal medya da erkek kesiliyor. Savcılğa verecektim de iş gücü bırakıp gidemedim. Bu tür şeyler de yaşanıyor. Öyle herkesi ekleyen biri olmadığım halde bunları yaşıyorsam. Sosyal medyamı ve telefonumu herkese versem neler yaşarım. O yüzden bu tür konularda seçici olmak her zaman iyidir.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
Öğrenci velileri nedeniyle Kullanmıyorum 😒 😡🤦🏻♂️
18 Yorumla- 5 ay
Kimseyi takip etmiyorum
17 Yorumla- 5 ay
Yoo bu konularda seçiciyim, herkesin özel hayatımda işinin olmadığını düşünüyorum. Olan olursa da 1-2 kişi olur insan koleksiyonu yapmaya gerek yok.
- 5 ay
Kişisel hesap kullanmıyorum zaten, bir bilişimci olarak benim bilgilerimin sosyal medya üzerinde milyonlarca kişinin, binlerce hacker'ın gözleri önünde olmasına gerek yok.
- 5 ay
Ne güzel sevindim sizin adınıza
WhatsApp çok kullanmıyorum instagramda öyle artık
116 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 625 cevap paylaştı. Sosyal medya hesabımda kimse ekli değil zaten futbol ve motor videoları için kullanıyorum orayı
10 Yorumla- 5 ay
Yok genelde herkesi instagramdan takip etmiyorum, numarası olan bir çok kişi var iş gereği ama instada samimi olduğum insanlar var
10 Yorumla - 5 ay
Hemen hemen hepsiyle Instagram'da da takipleşiyoruz iletişimim var hatta KS'den 2 kişi var Instagramda da yazıştığım.
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 339 cevap paylaştı. Hayır velileri bile kabul etmiyorum. Mesafe iyidir.
10 YorumlaHayır tabiki saçma sapan bir sürü kisinin numarası var
10 Yorumla- u5 ay
Whatsapp da kimse yok. instagram da da sadece bir kaç kişi var
10 Yorumla Hepsini karsi karsiyami getirelim 🤠
11 Yorumla- 5 ay
Instagram daha özel bir alan bence.
11 Yorumla tanidigim kisiler olursa takiplesiyorum
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 780 cevap paylaştı. ekli değil herkes yerinde güzel
10 Yorumla- 5 ay
Hayır tabi ki de :D
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 850 cevap paylaştı. Hayır birkismiyla evet
10 YorumlaSosyal medya kullanmıyorum.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. hayır
10 Yorumla- 5 ay
Ben o şanslı kişilerden değilim :(
10 Yorumla - 5 ay
Hepsiyle degıl.
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- 5 ay
Yokki istagramim
10 Yorumla İnstegramım yok
10 Yorumla- 5 ay
Evet.
10 Yorumla Hayır.
00 Yorumlaagaa yok ya a
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)5 ay
Çoğunlukla takipleşiyoruz
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Whatsapp kişilerinizle instagramda da takipleşiyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi