İnternet & Teknoloji Evinizdeki ev İnterneti ücreti ve hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türk Telekom, Vodafone vb hangi ev İnterneti? Güncellemeler+1 yıl Uygun fiyatlı Evinizdeki ev İnterneti ücreti ve hangisi? Cevapla Vodafone Soruları Türk Telekom Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Turknet kullanıyorum. Baya adamın dibi bir marka. Acayip memnunum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl YouTube den TV ye bağlattırıp ders videosu dinlemek için yeterli mi Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl Bence yeterli ama altyapı ile de alakalı bir durum. İki farklı binada kullandım ikisinde de kusursuza yakındı Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Türknet, son fatura 400'dü bu ay 500 olmuştur. Taahhüt olmayınca her ay geçiriyorlar 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 649 cevap paylaştı. Yeni sözleşme yaptım 9 ay 480 diğer 9 ay 580 100 mb sınırsız 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kablonet, 75 mbs 304 lira 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kablonet için nereye başvuru yapılıyor Yorumla Emre_22- +1 yıl Git online başvuru yap, ara falan veya onlar döner ama bu aralık fiyatlarıydı Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Superonline 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O ne kadar Yorumla mrttmrr07 +1 yıl 167 ödüyorum bu sene. Normalde 229 du bu sene, 2 yıllık üyeyim diye indirim aldım. Yorumla Soran +1 yıl Süperonline için nereye başvuru yapılıyor Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Superonline müşteri hizmetlerini arayabilirsin Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Ama fiyatlar degismistir, bilgin olsun Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar olmuştur Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Bilemem Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. 217 tl. Türk telekom 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş uygun fiyatlı pc ve telefon için mi Yorumla Culdesac +1 yıl Normal ev interneti işte. Fiber 24 mbps sınırsız Yorumla Soran +1 yıl Ben TV için istiyorum bilgisayarım yok sadece telefonda var ama eve de smart TV aldık ona İnternet istiyorum Yorumla Culdesac +1 yıl 24 mbps yeter o zaman sana da Yorumla Soran +1 yıl TV de film ve video izliycem YouTube den işte Yorumla Culdesac +1 yıl İzleyebilirsin, izin veriyorum Yorumla Soran +1 yıl Olur dimi beni mağdur etmez Yorumla Culdesac +1 yıl Olur olur Yorumla Soran +1 yıl YouTube dan TV ye takıp ders dinlemek için Yorumla Culdesac +1 yıl Maşallah benim balıma uslu uslu dersini çalışsın Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Turknet kullanıyorum. Baya adamın dibi bir marka. Acayip memnunum.
YouTube den TV ye bağlattırıp ders videosu dinlemek için yeterli mi
Bence yeterli ama altyapı ile de alakalı bir durum. İki farklı binada kullandım ikisinde de kusursuza yakındı
Türknet, son fatura 400'dü bu ay 500 olmuştur. Taahhüt olmayınca her ay geçiriyorlar
Yeni sözleşme yaptım 9 ay 480 diğer 9 ay 580 100 mb sınırsız
Kablonet, 75 mbs 304 lira
Kablonet için nereye başvuru yapılıyor
Git online başvuru yap, ara falan veya onlar döner ama bu aralık fiyatlarıydı
500 e yükselmiş türkcell
Superonline
O ne kadar
167 ödüyorum bu sene. Normalde 229 du bu sene, 2 yıllık üyeyim diye indirim aldım.
Süperonline için nereye başvuru yapılıyor
Superonline müşteri hizmetlerini arayabilirsin
Ama fiyatlar degismistir, bilgin olsun
Ne kadar olmuştur
Bilemem
Türk Telekom 550
217 tl. Türk telekom
Güzelmiş uygun fiyatlı pc ve telefon için mi
Normal ev interneti işte. Fiber 24 mbps sınırsız
Ben TV için istiyorum bilgisayarım yok sadece telefonda var ama eve de smart TV aldık ona İnternet istiyorum
24 mbps yeter o zaman sana da
TV de film ve video izliycem YouTube den işte
İzleyebilirsin, izin veriyorum
Olur dimi beni mağdur etmez
Olur olur
YouTube dan TV ye takıp ders dinlemek için
Maşallah benim balıma uslu uslu dersini çalışsın
Sağ ol abi