Eve internet bağlatmayı düşünüyorum ama fiyatlar uçuk. Türk Telekom 170 tleden başlıyor. Napçam bilemedim. Kirayı zor denk getiriyoruz. Senelerdir internetsizz.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar altyapı olmadığı için türk Telekom almayı düşünüyorum. Altyapı işini hallederlermiş. Be diyorsunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
Uydunet var 120 lira civarında aylık ama bağlatmadık bı mevsim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vodafone ilk 6 ay yarı fiyatlı 2 yıl zamsız kampanyası vardı bi bakın derim ttden uzak durun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya elimde olsa türknete geçerim tahütsüz hem. Ama altyapı yok işte. Altyapı için napılır bilemedim. Türk Telekomdan alırsam altyapıyı hemen bağlarlarmış
Sen de yedin tt kadar kalitesizini göremezsin kullanmadığın intermete para ödersin türkcell süperboxlara bak vodafona bak ttden uzak dur boşa gider paran
Başvuru yapın modem gelip kurulunca değil ama şimdilerde yapın ısrarcı olun eğer sağlamazlarsa muhtarlığa gidin bölgesel başvuru yapsın iki kablo çekecekler çok zor bir iş değil ama peşine düşmezseniz oyalarlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
180 şu an
Cok pahali ben 100 ödüyorum aradilar 170 olacak diye bende kapaticam dedim internetsiz mi yasayacaksiniz dedi elektiriksiz yasamaktan iyi dedim😃
Ahaha iyi demişsin:))
Tahhüt bittikten sonra fiyatlar artıyo di mi?
Evet artiyor
en son babamdan edindiğim bilgilere göre 120 mi 100 bilmem kaç işte emin olamadım superonline
Uydunet var 120 lira civarında aylık ama bağlatmadık bı mevsim.
Vodafone ilk 6 ay yarı fiyatlı 2 yıl zamsız kampanyası vardı bi bakın derim ttden uzak durun
Ya elimde olsa türknete geçerim tahütsüz hem. Ama altyapı yok işte. Altyapı için napılır bilemedim. Türk Telekomdan alırsam altyapıyı hemen bağlarlarmış
Sen de yedin tt kadar kalitesizini göremezsin kullanmadığın intermete para ödersin türkcell süperboxlara bak vodafona bak ttden uzak dur boşa gider paran
Hmm peki madem. Haklısınız aslında bu yüzden bağlatmadım senelerdir. Peki altyapı işini napçaz?
Başvuru yapın modem gelip kurulunca değil ama şimdilerde yapın ısrarcı olun eğer sağlamazlarsa muhtarlığa gidin bölgesel başvuru yapsın iki kablo çekecekler çok zor bir iş değil ama peşine düşmezseniz oyalarlar
İnternet alma zorunluluğun yok turk Telekom müdürlüklerine git dilekçe doldur
105 TL ödüyorum aylık.
Komşularınla Paylaşın
Kimle yaşıyorsun anlamadım
Bizde elektirik ısınma su internet kiranın içinde
139 tl Türknet
Çok yükselmiş fiyatlar
100 diye biliyorum
123 oduyom
Hangi şehirde
180 şuanda
200 tl falan yapıyor