İnternet & Teknoloji Google hesabımdaki yarattığım şeyleri kimler görebilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen bilenler cevaplasın. Ve detay versin. Teşekkür ediyorum. Güncellemeler+1 yıl Arattığım Google hesabımdaki yarattığım şeyleri kimler görebilir? Cevapla Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ancak hesabı ve tarayıcıyı başkası da kullanıyorsa görür, onun dışında kimse göremez. Temizlersen hesabı kullanan da göremez. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin beybi Yorumla Mryty +1 yıl Evet. Temizlediğin veya başkasına vermediğin sürece kimse görmez. Yorumla Soran +1 yıl Peki diyelim Gmail hesabımın şifresini kimseye vermedim. Tarayıcım da aratmalarla dolu. Hala görme olasılıkları var mı. Bu son soruydu. Yorumla Mryty +1 yıl Kendi hesabından arattığın şeyler hesap kapalıyken görünmez aramalarda. Ama her ihtimale karşı temizlemekte fayda var. Bazen aratılan şeyler direkt görünmese de başkası aynı konuyu arattığında tıklanmış olarak görünebiliyor çünkü. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Google hesabını kullananlar ve pc yi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan i Phone telefonuma bağlanan biri görebilir mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir önemli öi Yorumla
Fafof07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl eğer arama geçmişini temizlemezsen tarayıcıya ulaşan herkes görebilir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şöyle ki, aslında uzaktan erişim mümkün mü onu merak ediyorum Yorumla Fafof07 +1 yıl eğer google hesabı ile geziniyorsan hesabına erişimi varsa uzaktan dünyanın bir ucundan dahi ulaşır Yorumla Soran +1 yıl Peki bunun için hesap şifremi bilip bilmemesi önem taşır mı? Yorumla Fafof07 +1 yıl Hesap şifreni bilmiyorsa hesabına nasıl erişim sağlayacak? Yorumla
benakillanmam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl kimse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan i Phone telime bağlanan biri görür mü? Yorumla benakillanmam +1 yıl sen kafayı yemişsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ancak hesabı ve tarayıcıyı başkası da kullanıyorsa görür, onun dışında kimse göremez. Temizlersen hesabı kullanan da göremez.
Emin misin beybi
Evet. Temizlediğin veya başkasına vermediğin sürece kimse görmez.
Peki diyelim Gmail hesabımın şifresini kimseye vermedim. Tarayıcım da aratmalarla dolu. Hala görme olasılıkları var mı. Bu son soruydu.
Kendi hesabından arattığın şeyler hesap kapalıyken görünmez aramalarda. Ama her ihtimale karşı temizlemekte fayda var. Bazen aratılan şeyler direkt görünmese de başkası aynı konuyu arattığında tıklanmış olarak görünebiliyor çünkü.
Google hesabını kullananlar ve pc yi
Uzaktan i Phone telefonuma bağlanan biri görebilir mi?
Olabilir önemli öi
eğer arama geçmişini temizlemezsen tarayıcıya ulaşan herkes görebilir.
Şöyle ki, aslında uzaktan erişim mümkün mü onu merak ediyorum
eğer google hesabı ile geziniyorsan hesabına erişimi varsa uzaktan dünyanın bir ucundan dahi ulaşır
Peki bunun için hesap şifremi bilip bilmemesi önem taşır mı?
Hesap şifreni bilmiyorsa hesabına nasıl erişim sağlayacak?
yarattığım şeyler derken?
kimse
Uzaktan i Phone telime bağlanan biri görür mü?
sen kafayı yemişsin