İnternet & Teknoloji Google'dan bir şeye baktığımı başkası görebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tam konuşurken bir şeye googledan baktım ardından bana buna mı baktın dedi bu nasıl oluyor ne yapmış olabilir? Güncellemeler+1 yıl Uzakta bu kişi hiç bulusmadık Google'dan bir şeye baktığımı başkası görebilir mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İnspiref06 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Evet Google arma geçmişini kayıt ediyor mutlaka orada bi mail hesabı açıktır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uzakta bu kişi hiç bulusmadık Yorumla İnspiref06 +1 yıl Mailini şifreni biliyormu Yorumla Soran +1 yıl Hayır bilmiyor Yorumla İnspiref06 +1 yıl Telefonda casus programı olabilir bi şekilde okuyor Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Geçmişe bakmış olabilir ya da göz ucuyla görmüştür ya da onunla alakalı reklam çıkmıştır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uzakta bu kişi hiç bulusmadık Yorumla AlpayG +1 yıl Sıkıntı o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yapabilir mi Yorumla
TidusLeonhart Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl uzakta ki biriyse bakamaz tahmin etmiştir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzakta bu kişi hiç bulusmadık Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. Biraz daha açıklayıcı konuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzakta bu kişi hiç bulusmadık Yorumla
NoLaw Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Vardı bir yolu ama hatırlamıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzakta bu kişi hiç bulusmadıkk Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bakamaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzakta bu kişi hiç bulusmadık Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bakamaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet Google arma geçmişini kayıt ediyor mutlaka orada bi mail hesabı açıktır
Uzakta bu kişi hiç bulusmadık
Mailini şifreni biliyormu
Hayır bilmiyor
Telefonda casus programı olabilir bi şekilde okuyor
Geçmişe bakmış olabilir ya da göz ucuyla görmüştür ya da onunla alakalı reklam çıkmıştır
Sıkıntı o zaman
Yapabilir mi
uzakta ki biriyse bakamaz tahmin etmiştir
Biraz daha açıklayıcı konuş
Vardı bir yolu ama hatırlamıyorum
Uzakta bu kişi hiç bulusmadıkk
Bakamaz
Bakamaz