İnternet & Teknoloji Telefonunuz da nasıl duvar kağıdı kullanıyorsunuz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Bu şekilde Kullanıyorum Bu duvar kağıdı tanıdık gelmiştir 😅 tahminleri alalım benim duvar kağıdı ile ilgili de Telefonunuz da nasıl duvar kağıdı kullanıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kilit ekranım da duvar kağıdım da aynı arkaplanı kullanıyorum. Hayalimdeki araba olmasa da, hoşuma giden görseli tercih ettim. 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Araba çok havalı karizma duruyor 😍 markası modeli ne ki bu aracın sen araba aşığı olduğun için böyle duvar kağıdı olduğunu tahmin etmiştim 😉 ben de 19 Europa ciyim sen Broadway ci orta kasa Yorumla onur26vw +1 yıl BMW 8 Gran Coupe 4 kapı Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ha böyle 😅 1 5 Yorumla Cod2009 +1 yıl Güzelmiş ⭐ böylece Bayburt da yaşadığın da tespit edildi 😅 havalar nasıl orada Yorumla Cod2009 +1 yıl Benim duvar kağıdı tanıdık geldi mi 😉 Yorumla Semih6934 +1 yıl Saklamıyorum kenks 🇹🇷😂 Evet iPhone duvar kağıdı olması lazım 😅 Yorumla Semih6934 +1 yıl Yoksa Samsung mu yav 😂 Yorumla Cod2009 +1 yıl Evet S21 ultra duvar kağıdı bu 😅 bende ki yani Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl anasayfamda tanidigim birinin penisi var. kilit ekranimda da sanal bir gokyuzu var 0 0 Yorumla
karlıdağlar_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ünlü tablolardan kesitler oluyor genelde. Görsel paylaşmaya seviyem yetmedi 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar