İnternet & Teknoloji Telefonda mesajlaşmak mı sesli konuşmak mı daha iyi? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesajlaşmak Sesli konuşmak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonda mesajlaşmak mı sesli konuşmak mı daha iyi? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görüntülü konuşma yaparken yazışmak. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Benim için fark etmez pek 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı. Çoğu zaman mesaj 1 10 Yorumla cengaver115 +1 yıl Neden mesaj zor değil mi ya insanın eli kırılıyor Yorumla moonlight012 +1 yıl Ya aslında müsaitlik durumuma göre değişiyor genelde sesli konuşmak için müsait olamadığım için iş mesaja kalıyor işte 😅 Yorumla cengaver115 +1 yıl İnsan bir nefesle kaç mesaj yerine konuşabiliyor 😅😅 Yorumla moonlight012 +1 yıl Haha evet olabilir ama zaten konuşacağım birileri de yok yani napim 😂 Yorumla cengaver115 +1 yıl Sen beni ara 5 saat darlarım 😂 Yorumla moonlight012 +1 yıl Haha o kadar vaktim yok 😂😂 Yorumla cengaver115 +1 yıl Vaktin yettiği kadar 😂😂 Yorumla moonlight012 +1 yıl Haha teşekkürlerr 😂 Yorumla cengaver115 +1 yıl 😅😅 ne demek abla Yorumla moonlight012 +1 yıl Eyvallah abi 😅😂 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Farke etmez 1 2 Yorumla Dertliymxm +1 yıl Müsaitsem yani Yorumla cengaver115 +1 yıl Bence eder mesajlaşmak amelelik işi Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Her ikisi 0 3 Yorumla cengaver115 +1 yıl Birini seçmek zorundasın 🥳 Yorumla Besara +1 yıl Hmm sesli o zaman ya 😂 Yorumla cengaver115 +1 yıl Tenks 😅😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görüntülü konuşma yaparken yazışmak.
Benim için fark etmez pek
sesli konuşmak eğer müsaitsem
Konuşmayi daha çok seviyorum
Çoğu zaman mesaj
Neden mesaj zor değil mi ya insanın eli kırılıyor
Ya aslında müsaitlik durumuma göre değişiyor genelde sesli konuşmak için müsait olamadığım için iş mesaja kalıyor işte 😅
İnsan bir nefesle kaç mesaj yerine konuşabiliyor 😅😅
Haha evet olabilir ama zaten konuşacağım birileri de yok yani napim 😂
Sen beni ara 5 saat darlarım 😂
Haha o kadar vaktim yok 😂😂
Vaktin yettiği kadar 😂😂
Haha teşekkürlerr 😂
😅😅 ne demek abla
Eyvallah abi 😅😂
Farke etmez
Müsaitsem yani
Bence eder mesajlaşmak amelelik işi
Her ikisi