giremedigi bi odaya koy veya kapi disari koy. zaten kediler ev hayvani degil evcil de degiller. insanlar evrimle evcillestirdiler cok normal saldirgan ve yok edici olmasi
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Siz beslemiyorsunuz galiba. Ya aslında uysal olduğu da oluyor bir kenara kıvrılıyor falan. O mırıltısı insanı mutlu ediyor.
Valla kalemi kurtardığıma şükrediyorum ahahah bir videoda gördüm bilgisayarı dişliyordu kedi bilgisayar çöp tabi. :D Allah beterinden korusun gerçekten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Veterinere götürün
Bu hayvanlar yaramaz zaten veterinerlik bir durum değil
giremedigi bi odaya koy veya kapi disari koy. zaten kediler ev hayvani degil evcil de degiller. insanlar evrimle evcillestirdiler cok normal saldirgan ve yok edici olmasi
Siz beslemiyorsunuz galiba. Ya aslında uysal olduğu da oluyor bir kenara kıvrılıyor falan. O mırıltısı insanı mutlu ediyor.
Başkasına versek mi acaba? :D
baskasina ver aynen
Yok ya bir de kötü niyetli biri alır vicdan azabı çekerim. Uyuyor şu an melek gibi.
sen bilirsin bence onun yeri sokak doga bunlari evcillestirerek onlara kotuluk yaptilar
Kedigiller var evet ama bence bunlar evcil ya
Yine de haklı olabilirsin belki bilemedim sonuçta sevgi, ilgi, mama ve su istiyorlar sadece
Bunlara katlanamicaksaniz sahiplenmeyin lütfen
Annem getirdi. Tamam çok tatlı çok seviyorum ama bir yandan sinir bozucu.
Kötü görünüyor düzeltilemez de ya of
Geçmiş olsun yapicak bisey yok
Valla kalemi kurtardığıma şükrediyorum ahahah bir videoda gördüm bilgisayarı dişliyordu kedi bilgisayar çöp tabi. :D Allah beterinden korusun gerçekten.
Evet böyle pozitif bakmalısın 🙂
Kedi bu be yapacağı öngörülemez 😂
Kedini azarla
Anlasa :D
sat kediyi knk