İnternet & Teknoloji KS, hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz ve çekim gücü/hızından memnun musunuz? SinEMCÜKLE Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Turkcell Türk Telekom Vodafone Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç KS, hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz ve çekim gücü/hızından memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Turkcell 0 0 Yorumla
kmndby0 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Vodafone şehir merkezlerinde iyi ama kırsal da çekmiyor birde turkcele gire tarifeleri uygun biraz daha Turkcel de cekim gücü vodafone gore iyi ben her ikisinide kullanıyorumTürk telekom hakkında bilgim yok 1 0 Yorumla
Process34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Vodofone kullanıyorum hiç memnun değilim. 1 0 Yorumla
nwysl__x Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Vodafone olduğun yere bağlı değişiyor fena değil 2 3 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl Arastirmalara gore en yavaş hiza ve en az kapsamaya sahip Yorumla nwysl__x +1 yıl Doğrudur çoğu zaman internet çekmez Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl iPhone 14 Plus'im var 3G çekmiyordu baz istasyonunun 200 metre üstümde olmasina rağmen. cidden aptal bir operator Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Turkcell. Gayet iyi 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Turkcell iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Turkcell
Vodafone şehir merkezlerinde iyi ama kırsal da çekmiyor birde turkcele gire tarifeleri uygun biraz daha
Turkcel de cekim gücü vodafone gore iyi ben her ikisinide kullanıyorum
Türk telekom hakkında bilgim yok
Vodofone kullanıyorum hiç memnun değilim.
Türkcell iyi idare eder
Vodafone olduğun yere bağlı değişiyor fena değil
Arastirmalara gore en yavaş hiza ve en az kapsamaya sahip
Doğrudur çoğu zaman internet çekmez
iPhone 14 Plus'im var 3G çekmiyordu baz istasyonunun 200 metre üstümde olmasina rağmen. cidden aptal bir operator
Odido
Turkcell. Gayet iyi
TT da senin adın ne öyle dkdjv
Turkcell iyi