İnternet & Teknoloji WhatsApp Aero'yu Özlüyor Musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalan yok ben kesinlikle özledim. Yani güzeldi be rahattı kullanım olarak falan da Güncellemeler+1 yıl Cidden kimse mi bilmiyor WhatsApp Aero'yu Özlüyor Musunuz? Cevapla Fal Soruları WhatsApp Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. O neydi?🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl WhatsApp ın daha gelişmişiOkundu (Mavi Tik) ve İletildi (İki Tik) Bildirimlerini KapatmaÇevrimiçi Bilgisini GizlemeYazıyor.. ve Kaydediyor.. Bilgilerini GizlemeOtomatik Mesaj Yanıtlayıcı ile Belirli Mesajlara Otomatik Yanıtlar GöndermeMesaj Zamanlayıcı ile Belirlenmiş Tarihte ve Saatte Otomatik Mesaj GöndermeKarşı Taraf Gönderdiği Mesajları Silse Bile Sizden SilinmezGelen Medya Gizleme ÖzelliğiWidget DesteğiKullanıcı Odaklı Arayüz TasarımıKişiselleştirilebilir Tema Desteği Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O ne be 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ohoo abla çok geri kalmışsın Yorumla ynkmert +1 yıl Silinen mesajları yinede gösteriyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha şu milletin cevrimici oldugunu gosteren whatsap mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Silinen mesajlari telefon ayarlarimdan gorebiliyorum ki ben Yorumla ynkmert +1 yıl Nasıl knk anlatsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telefonum a23 instagramda gormustum ayarlardan bildirimleri aciyoduk tam hatirlamiyorumda Yorumla Soran +1 yıl Okundu (Mavi Tik) ve İletildi (İki Tik) Bildirimlerini KapatmaÇevrimiçi Bilgisini GizlemeYazıyor.. ve Kaydediyor.. Bilgilerini GizlemeOtomatik Mesaj Yanıtlayıcı ile Belirli Mesajlara Otomatik Yanıtlar GöndermeMesaj Zamanlayıcı ile Belirlenmiş Tarihte ve Saatte Otomatik Mesaj GöndermeKarşı Taraf Gönderdiği Mesajları Silse Bile Sizden SilinmezGelen Medya Gizleme ÖzelliğiWidget DesteğiKullanıcı Odaklı Arayüz TasarımıKişiselleştirilebilir Tema Desteği Yorumla Soran +1 yıl Genel olarak böyle Ha başka şeyleri de vardı tabi de gelmiyor şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic boyle seyler kovalamadim Yorumla
yardımedinplease Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl o ne @mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E oha artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O neydi?🤔
WhatsApp ın daha gelişmişi
Okundu (Mavi Tik) ve İletildi (İki Tik) Bildirimlerini Kapatma
Çevrimiçi Bilgisini Gizleme
Yazıyor.. ve Kaydediyor.. Bilgilerini Gizleme
Otomatik Mesaj Yanıtlayıcı ile Belirli Mesajlara Otomatik Yanıtlar Gönderme
Mesaj Zamanlayıcı ile Belirlenmiş Tarihte ve Saatte Otomatik Mesaj Gönderme
Karşı Taraf Gönderdiği Mesajları Silse Bile Sizden Silinmez
Gelen Medya Gizleme Özelliği
Widget Desteği
Kullanıcı Odaklı Arayüz Tasarımı
Kişiselleştirilebilir Tema Desteği
İlk defa duydum
Cidden mi ya
O ne be
Ohoo abla çok geri kalmışsın
Silinen mesajları yinede gösteriyordu
Ha şu milletin cevrimici oldugunu gosteren whatsap mi
Silinen mesajlari telefon ayarlarimdan gorebiliyorum ki ben
Nasıl knk anlatsana
Telefonum a23 instagramda gormustum ayarlardan bildirimleri aciyoduk tam hatirlamiyorumda
Okundu (Mavi Tik) ve İletildi (İki Tik) Bildirimlerini Kapatma
Çevrimiçi Bilgisini Gizleme
Yazıyor.. ve Kaydediyor.. Bilgilerini Gizleme
Otomatik Mesaj Yanıtlayıcı ile Belirli Mesajlara Otomatik Yanıtlar Gönderme
Mesaj Zamanlayıcı ile Belirlenmiş Tarihte ve Saatte Otomatik Mesaj Gönderme
Karşı Taraf Gönderdiği Mesajları Silse Bile Sizden Silinmez
Gelen Medya Gizleme Özelliği
Widget Desteği
Kullanıcı Odaklı Arayüz Tasarımı
Kişiselleştirilebilir Tema Desteği
Genel olarak böyle Ha başka şeyleri de vardı tabi de gelmiyor şu an
Hic boyle seyler kovalamadim