İnternet & Teknoloji Sevgilim beni rehberinde ismim ve soyismimle kaydetti bu ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 aylık sevgilim beni rehberinde beni ismim ve soyismimle kaydetti bu ne demek oluyo acil cevap verin Seviyor Sevmiyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilim beni rehberinde ismim ve soyismimle kaydetti bu ne demek? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Luckystarrr Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Sevgililerini isim soyisimle kaydeden kişilerin kşr olduğunu düşünüyorum. Kişisel görüşüm 🙃 0 0 Yorumla
İlişkiDr2 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Seni cepte görüyor seni kaybetme duygusunu aşılaman ve onu kendine bağlaman ilgili hale getirmen sana değer vermesini üstüne titremesini sağlaman ipleri ve kontrolü eline alman gayet kolay 0 0 Yorumla
Micheal1112 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Aslında böyle bir huyu da olabilir rehber komple böyle mi? 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl O ne öyle, nüfusuna mi kayit yaptiricak 0 0 Yorumla
MrGentelmen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sen nasıl kaydettin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bebek emojisyle kaydettim Yorumla MrGentelmen +1 yıl Sana değer verdiğini hissettiriyor mu peki Yorumla Soran +1 yıl Evet hissettiriyor Yorumla MrGentelmen +1 yıl O zaman sorun yok bence Yorumla Soran +1 yıl Ee neden peki öyle kaydetiki Yorumla MrGentelmen +1 yıl Vardır bir sebebi çok önemli bir şey değil bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgililerini isim soyisimle kaydeden kişilerin kşr olduğunu düşünüyorum. Kişisel görüşüm 🙃
Seni cepte görüyor seni kaybetme duygusunu aşılaman ve onu kendine bağlaman ilgili hale getirmen sana değer vermesini üstüne titremesini sağlaman ipleri ve kontrolü eline alman gayet kolay
Aslında böyle bir huyu da olabilir rehber komple böyle mi?
Kimden saklıyorsa artık
O ne öyle, nüfusuna mi kayit yaptiricak
Sen nasıl kaydettin
Bebek emojisyle kaydettim
Sana değer verdiğini hissettiriyor mu peki
Evet hissettiriyor
O zaman sorun yok bence
Ee neden peki öyle kaydetiki
Vardır bir sebebi çok önemli bir şey değil bence